Bakın burada yazıyorum Jack kalkacak bir daha ki bölüm ayağa sağlam bir savaş daha olacak. Hadi bekleyelim
Bu münferit bir örnek olsa, dediğine katılırdım. Ancak benzer bir mallığı Doflamingo'yu kurtarmayı denerken de yapmıştı adamları uyardığı halde.İşte ama sonuçta orayı dağıtmaya geldiler ama oraya giriş yasak olmasına rağmen hiç bir şey olmadı. Yine bir şey yapamaz diye düşündü yoksa 1 milyarlık adam bu kadar gerizekalı olmasın lütfen
Yanlış anlama ben muziplik olsun diye söylemedim gerçekten Jack gibi psikopat bir karakterin dayak yedikten sonra stresini atacak bir yer araması gayet olası geldi bana. Tabi bu kalın kafalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor dediğin gibi.Ben Jack'e güçsüz demedim, ama bu akılsız bir adam olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yani hiçbir zaman olasılık hesabı yapmadan kafasının dikine gidiyor mal gibi. Doflamingo'yu kurtarmaya çalıştığında da açılın ben doktorum hesabı öne atladı, dayağı yeyip geldi. Burada da filin karşılık verme durumunu değerlendirip, ona göre saldırıya geçmeliydi.
Ben bu Luffy'nin Roger gibi herşeyin sesini duyup hiç bir şey yapamasının amacını anlayamadım. Yani mangaka bu herşeyin sesini duyma özelliğini luffye verip aynı sesi duyan başka birisini yaratıp emiri o kişiye verdirtmesi neler düşündüğünü merak etmeme neden olan sebeplerden birisi. @troysi55 'ninde dediği gibi momo shirahoshi yaratıkları Luffy hepsini kontrol edecek büyük ihtimal. Tabi bu hepsine dediğim kişiler antik silahları kontrol edebilecek ayrı kişiler + Luffynin maceralarının sonuna kadar edindiği müttefikler olacak büyük ihtimal. Rogerinde eksik olan özelliği etrafındakileri müttefik haline getirememesi olabilir. Tek bir adamı için koskoca orduyu öldüren bir adam kendisi ziraEvet araşırı teori üretmen bizimle paylaşman güzel.
Filleer çağlar boyu savaşlarda kullanılmıştır.Türklerde ilk hindistanda devlet kuran Gazneli Mahmut kullanmıştır.Ama dediğin gibi Hinistan ve Güney Asya coğrafyasında çok daha eskilere dayanır.
Zunisha da eski bir savaş fili çıkması çok muhtemel.Sanıyorum Zunisha!nın başka özel güçleride vardıı ve o zaman kontrol de edemediği için kendini kaybedsip suç sayılacak şeyler yaptı ve üzerinde kontrol sahibi olan kişi*aile tarafındanda bu sonsuzluğa yürüme cezası verilmiş olabilir.Onu bundan kurtaraak, azad edecek kişilerde omo ve Lufdy .
Biraz daha dusunursek, cok daha ucucaz ) ama bence kesin olan bir sey var, Momo, Shirahoshi'dan daha guclu bir antik silah. Bunun en buyuk sebebi ise verdigin ornek. Yaratigin gozuyle etrafi gorup dusunduklerini anlamasi.Şuan son sayıda anladığım kadarıyla ben Momonosukeyi Game Of Thronesteki Bran ile aynı görüyorum. Hayvanın zihnine girdi ve onun gözünden gördü. Biraz daha kendini geliştirirse yani olayları kavrarsa Hayvanın beynine girip iradesi ile onu yönetebilir istediği gibi savaştırabilir. Bu da çok tehlikeli bir güç olduğu için Antik Silah olarak adlandırılabilir.
Adam kendine güveniyor demek ki bu zamana kadar böyle şeyler yapmış biri olduğu ödülünden belli oluyor bence yoksa normal birine o ödül fazla. Burada asıl tartışmamız gereken şey Fil niye izin aldı Momo'dan eğer izin almadan yapsa bir şey mi olacaktı ? Birileri mi düşecek peşlerine ? Yine düşecekler eğer Fil'in saldırıldığı duyulursa, ne yapacaklar şimdi acaba.Bu münferit bir örnek olsa, dediğine katılırdım. Ancak benzer bir mallığı Doflamingo'yu kurtarmayı denerken de yapmıştı adamları uyardığı halde.
Ödülünden belli oluyor böyle bir adam olduğu zaten siz çok eziyorsunuz Jacki adam normal birine yenilmedi hatta belli bile değil belki bir daha ki bölümde ayakta.Jack bu kafayla bu zamana kadar iyi gelmiş yine.