Kapak güzel de adam Dragonu her çizişinde daha tipsiz yapıyor. El yüz oranı bir garip saçı, şekli, şemali... Sevmiyor herhalde Dragonu Oda.Sadece kapak yeter çok iyi vereyim ben![]()

Kapak güzel de adam Dragonu her çizişinde daha tipsiz yapıyor. El yüz oranı bir garip saçı, şekli, şemali... Sevmiyor herhalde Dragonu Oda.Sadece kapak yeter çok iyi vereyim ben![]()
Ayyaş rayleigh bile ölu hali bir amiral tutuyor.Ele gecirmek icin pek cok savas gemisi lazim. Bahsettigimiz kisi aktif olarak yasayan biri. Shogun sonucta. Gucsuz adami shogun yapmazlar. Ki , rayleigh gibi bos beles yasamiyor. Mevki sahibi ona guclerini koruma ozelligi bahsediyor. Korsanlar kralinin tayfasindaki bir samuray ki bu bir shogun bos beles olamaz. Kaido ikinmistir veya hile yapmistir. Bizim tayfaya gore kiyas yapmaya gerek yok. Suan ki seviyeletinden zirve hallerini tahmin edemeyiz. Gorulecek bir suru teknik , edinilecek epey tecrube var. Bir yerde 2 yil egitim yapmis tayfa uyelerinden zirve donemleri cikarimi var iken , diger tarafta dunyayi titretmis tayfanin samurayi.Belli değil işte.
Ya Franky'nin zirve hali ya da Sanji'nin zirve hali olacak işte. Belki bunlardan da güçsüzdür. Kaido'nun zorlanacağı bir seviyede değil bu bariz.
Ayrıca
#kötüoyverenlerbanlansın hashtag'e destek. :/
Efsane savaşlar döncek lan çok heycanlandımReyizin son günleri yalnız. Teach geliyor. Bir şeyler yapar. WG'ye falan haber verir.
WG vs Devrimciler geliyor. Kurgu gereği Devrimciler yenilir gibi gözüküyor. :/
Herkeste şirin olmayıversin :SKapak güzel de adam Dragonu her çizişinde daha tipsiz yapıyor. El yüz oranı bir garip saçı, şekli, şemali... Sevmiyor herhalde Dragonu Oda.![]()
Niye ?Teoriler çöp oldu.![]()
Ne bileyim daha az görünürken daha karizmaydı sanki. En azından Garp gibi olsaydı biraz tipi. Böyle bir garip oluyor ama daha tam eli alışmamıştır belki Dragona. Şirin olmasın zaten biraz heybet, karizma falan olsun.Herkeste şirin olmayıversin :S