Eyvallah

Eyvallah
Üstelik artık ne öğrendiyse güvenmediği birine canı pahasına anlatmamış. Cidden daha görmeden kanım ısındı merhum lorda. Ellerin kırılsın Kaido.Oden Raftel'e gitmiş Roger'la birlikte.
Adam yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama 5-6 haftadır ara vermeden sayı çıkartıyor ve bölüm çok bilgi içeriyor. Kaldıki haftayada ara yok.Çok kötüye basan 1i benim itiraf ediyorum.
Sonrada kim çok kötüye oy veriyor diyorlar!
Yahu 1 i kapak 11 sayfa manga çizersen tabi çok kötüye basarım.Yok haftayada tek sayfa yap bari sonrada kaliteli seri de 50 sene çizdim de alçak oda.
Bazıları çift sayfa diye geçiyor yalnız. O enine görülen sayfalar çift sayfa galiba.Çok kötüye basan 1i benim itiraf ediyorum.
Sonrada kim çok kötüye oy veriyor diyorlar!
Yahu 1 i kapak 11 sayfa manga çizersen tabi çok kötüye basarım.Yok haftayada tek sayfa yap bari sonrada kaliteli seri de 50 sene çizdim de alçak oda.
Niye?Shanks, rayleigh falan hakikaten adam değil.
O günler de gelecek elbet.Üstelik artık ne öğrendiyse güvenmediği birine canı pahasına anlatmamış. Cidden daha görmeden kanım ısındı merhum lorda. Ellerin kırılsın Kaidou.![]()
Kayıp diye geçti ama Shenks - WG gibi birinde olabilir.Beyler Anlamadığım bir nokta var biri açıklarsa sevinirim. Şimdi raftele 4 tane yok varmış kesiştikleri yer raftel oluyormuş anladığım kadarı ile. biri bizimkilerde diğeri kaidou ve big mom da imiş. 4. kimde o zaman onu anlamadım ?
koskoca Wano'nun shogunu ise güçlüdür. Silver-san'ın bile anca Amiral seviyesi olduğunu düşünürsekOden acaba Roger'ın kaçıncı adamı? Scopper Gaban'a 3. adam dersek ve bizim tayfaya falan uygularsak ne bileyim sanki Roger'ın Brook'u falan mı? O zaman durdurması zaten zirve gücünde bile imkansız.
Tayfanın 4. adamı olsa zirve haliyle bile durduramaz Kaido'yu. 3. adamı bile olsa durduramaz. :/