Biraz daha gayret gösterirsen inanılmaz işler çıkarırsın.Bence gayet güzel olmuş
Biraz daha gayret gösterirsen inanılmaz işler çıkarırsın.Bence gayet güzel olmuş
Bence o kişi Akainu ise alamazlar. Akainu'nun Wb korsanlarını karşısına aldıktan sonra nedense bana çok farklı gözüküyor.İlla Amiral seviyesinde olmasına gerek yok ki. Doflamingo seviyesinde beş tane adam bir Amiral'i alabilir bana göre. Aralarından 2-3 tanesi telef olsa bile, yenerler.
Karşısına aldığı adamlar içerisinde Haki kullandığı bilinen bir Marco, bir de Vista var. Kalanların içinde Atmos gibi Doflamingo'nun oyuncak ettiği tipler bulunuyor. Sahne epik, ama karşısındaki adamlar onun seviyesine yakın bile değildi.Bence o kişi Akainu ise alamazlar. Akainu'nun Wb korsanlarını karşısına aldıktan sonra nedense bana çok farklı gözüküyor.
Akainu, Aokiji, Kizaru gibi adamlar denk zaten. O mantıkla hiçbir amirali alamazlar.Bence o kişi Akainu ise alamazlar. Akainu'nun Wb korsanlarını karşısına aldıktan sonra nedense bana çok farklı gözüküyor.
Hmm, Inuarashi ile ikisinin elinden olsa daha hoş olur^^O Jackin ölümü Neko reisin elinden olsun istiyorum.
Bu nasıl ? Fazla cıvkını çıkarmayacağım bu sonBiraz daha gayret gösterirsen inanılmaz işler çıkarırsın.
Hatta bacağını koparıp İnuya taksın Neko. Onun elini kurtardılar da İnunun bacak kurtarılamamış.Hmm, Inuarashi ile ikisinin elinden olsa daha hoş olur^^
Ha ha ha. Altına da dediğin gibi Tolga Çevik'in kafasına yapıştır Jack'i, güzel olur.Bu nasıl ? Fazla cıvkını çıkarmayacağım bu son
Jackın renklendirilmiş bir fotoğrafı yok olsaydı yapacaktım öbür türlü güzel olmuyorHa ha ha. Altına da dediğin gibi Tolga Çevik'in kafasına yapıştır Jack'i, güzel olur.
Jackın renklendirilmiş bir fotoğrafı yok olsaydı yapacaktım öbür türlü güzel olmuyor