En iyisi ben gidip yüzümü yıkayayımBırakmamış ki? Sayfanın altında Kinemon var zaten.
Cidden varmış sevindim :/
En iyisi ben gidip yüzümü yıkayayımBırakmamış ki? Sayfanın altında Kinemon var zaten.
Fotoshop bilen biri Jack için 1 dayak nedir 2 nasıl atılırı yapsa güzel olur. Çok sağlam dayak yemiş.
Doflamingo'yu kurtarsaydı o aynı anda hem Sengoku hem Fujitora'yı alırdgajsghahgagdgİlk kötü adamın herhalde Jack, handikaplarını bu arc beraber tartışırız. Jack'a hayran kaldım. Sengoku'nun olduğu yerden çıkmayı başarmış, meyvesi bile elverişli değil. Ah Fuji ah işte. Orada eski üçlüden biri olsa sağ çıkarmıydı? Sengoku da nasıl amiral olmuş çözemedim. Daha bir iş bitiremedi.
Öyle miydi, emin misin? :TKougetsu iki hafta önceden kalma hafızam beni yanıltmıyorsa Kıpkırmızı Ay demekti Bakarsınız buna bağlanır;
Yonkou düşünce Doffy gibi eline kelepçe mi takılacak zannediyorsun hacı? öyle bir şey olmaz. Denizciler yonkoulara yaklaşamıyorlar, iki büyük gücün olduğu yere ise hiç girmezler. Doffy'i yonkou'larla bir tutma derim.Yonkoular dayağını yer, boyun eğer. Yakalanma olayı olmaz.İlk yonkou düşünce öğreniriz nereye koyuyorlarmış :/ Rogerı nereye koymuşlar mesela? Oğlunun olduğu kafese tıkmışlardır. Benziyordu sanki.