Jack'in resmi daha net olsa iyi olurmuş.
Jack'in resmi daha net olsa iyi olurmuş.
Yoksa harika olmuş değil mi?Jack'in resmi daha net olsa iyi olurmuş.
O Jackin ölümü Neko reisin elinden olsun istiyorum.Woaw, Jack Güzel güzel, hoşuma gitti.
Jack'in kafa dayak yiyen tayfaya yapıştırılmış olsa, evet.Yoksa harika olmuş değil mi?
O Jackin ölümü Neko reisin elinden olsun istiyorum.
Luffy, Big Mom'ı ve tayfasını Dof gibi etkisiz hale getirse denizciler de hapse tıkarlar o halde bulmuşken. Sonuçta bir tane rakipten kurtulmuş olacaklar.Yonkou düşünce Doffy gibi eline kelepçe mi takılacak zannediyorsun hacı? öyle bir şey olmaz. Denizciler yonkoulara yaklaşamıyorlar, iki büyük gücün olduğu yere ise hiç girmezler. Doffy'i yonkou'larla bir tutma derim.Yonkoular dayağını yer, boyun eğer. Yakalanma olayı olmaz.
Jack gözüküyor işte ölmemiş. Kinemon da sırtındaki bir şeyi göstermeye hazırlanıyor.Biri spoileri verebilirmi bende malum gözükmüyor
Tolga Çevik ya da Yılmaz Erdoğana yapıştıracaktım da iki kareyi alt alta geçirmeye üşendimJack'in resmi daha net olsa iyi olurmuş.
Bence gayet güzel olmuşYoksa harika olmuş değil mi?
İlla Amiral seviyesinde olmasına gerek yok ki. Doflamingo seviyesinde beş tane adam bir Amiral'i alabilir bana göre. Aralarından 2-3 tanesi telef olsa bile, yenerler.@Smoker amiral çıkması seri içindeki dinamikler içinde bana gore ters amiral gücünde adamlarin kapışmasına kollar bacaklar gidiyor. Yarim kalmaları gerek demiştim göstermediği için yakalanmaları dövüşleri istediği gibi çiziyor ama normal dengede amiral gücündeki adamalar zaten ölüme meydan okuyan güçlü adamlar genelde zalimler eyvallahlari ondan sebeptir ki. Güç düşüşleri olmadan oraya kapatılmaları bana saçma geliyor.