Yok, gitti kolu.Geri dikilebildi mi acaba onu anlamamıştım geçtiğimiz haftalarda gene sormuştum dikilmiş demişlerdi ama bana pek öyle gelmedi
Yok, gitti kolu.Geri dikilebildi mi acaba onu anlamamıştım geçtiğimiz haftalarda gene sormuştum dikilmiş demişlerdi ama bana pek öyle gelmedi
Kolun ve bacağın ne zaman kesildiği bilinmiyor. Bi haftalık işkencenin ortasında veya sonunda olabilir fakat bizimkiler adaya varana kadar o dikilebilme süresi geçmiş olabilir.Geri dikilebildi mi acaba onu anlamamıştım geçtiğimiz haftalarda gene sormuştum dikilmiş demişlerdi ama bana pek öyle gelmedi
Zunisha, Shanks olayı ve 1000 yıllık tarih var daha. Önemli şeyler bunlar.aslında konu , hikayenin ilerleyişi ve iyi bir one piece bölümüne göre cok kötü vermek gerekirdi... ama tayfanın tepkileri ve minklerin adamlıgı üzerine orta vermek uygun düştü. bakalım uzun uzadıya bir yorumu gerektirecek bir sey yok. yinede wano ile olan ilişkileri bizi oraya baglarsa artık sevinecegim, bu adadan ayrılma vakti coktan gecti
Ben mi Ft'ci oluyorum?Her hafta çok kötüye oy veren üyeler ve bunların istekleri sorunsalı. Hadi biri Fairy Tail'ci. Diğeri ekşın istiyor da diğerlerini 100-200 bölümdür tatmin etmeyen şey ne acaba? :/
Aynen.Ben mi Ft'ci oluyorum?
Bende genel sıkılmışlık var ama gerçekten Bölümün Türkçe'si çıkmış olduğu halde 17 sayfa yorumda kalmış. Dragon 1 paragraf etmeyecek uzunlukta bir yorum yapmış.:/Aynen.