Raizo bebek olamaz. Koştuğunda te-te-te efekti oluşuyordu.
İlk duyduğu ve tepki verdiği kelimeler ce-e değil te-eymiş ne var yani. Hıh.Raizo bebek olamaz. Koştuğunda te-te-te efekti oluşuyordu.
Bunun dergide ortadan ikiye bölünmesi hoş değil. Spoiler resimlerinde benim de hoşuma gitmişti.Mükemmel ya.
Kedi ve köpeğin çarpışmasından çıkan elektrik bile bu kadar şok edemez.
Parlak beyaz ay diye geçiyor :S Eski deyimmiş :TCrimson Moon. Kıpkırmızı Ay
Arkadaşın dediği gibi Raizo'ya ninja denmişti.Raizo'nun şuan forumda dönen yorumlar gibi önemli bir karakterden ziyade önemli bir eşya taşıdığını düşünüyorum ve nedense bu 4'lüye verilmiş bu görev gibi bir izlenim uyandı.Raizo için ninja demişlerdi.
Bilgi gibi bilgi.Parlak beyaz ay diye geçiyor :S Eski deyimmiş :T
http://jisho.org/search/kougetsu
Teori gibi teori.Belki de dolunayda bu klan gelip Minkleri birbirlerinden koruyordur
Momotaro masalına bağlanacak öyle olursa.Arkadaşın dediği gibi Raizo'ya ninja denmişti.Raizo'nun şuan forumda dönen yorumlar gibi önemli bir karakterden ziyade önemli bir eşya taşıdığını düşünüyorum ve nedense bu 4'lüye verilmiş bu görev gibi bir izlenim uyandı.
Aslında arada gösterilen dolunaylar bi şekilde şu klana bağlansa değişik şeyler olabilü.Bilgi gibi bilgi.
Teori gibi teori.
Elim işte, gözüm başka bir işte olunca öyle oluyor.Aslında arada gösterilen dolunaylar bi şekilde şu klana bağlansa değişik şeyler olabilü.
İyi bari ben mesajı yazana kadar sen alıntı enkazını toplamışsın.