Sen Enel haterıydın yanlış hatırlamıyorsam.Haftaya Iceburg gelcek hiç yormayın kendinizi :/
Enel'i görsek çok iyi olur ama kapakta vereceğini sanmıyorum.
Sen Enel haterıydın yanlış hatırlamıyorsam.Haftaya Iceburg gelcek hiç yormayın kendinizi :/
Kapak gazete üzerinden gidiyor. Gökyüzü adasına gazete gitmiyor, Enel zaten Ay'da ona hiç gitmez. Soo...Sen Enel haterıydın yanlış hatırlamıyorsam.
Enel'i görsek çok iyi olur ama kapakta vereceğini sanmıyorum.
Öğreniceğim avatar yapmayı, sen dur hele.:SŞu avatara şimdiden ipotek koyayım da sonra daha bi şekillisini şey ederiz.
Law'un tayfa da çok şekilci. Ne biçim pozlar veriyor zırtolar. :/
Gurur yapmana gerek yok, gir wikiden bak arc sıralamasına...Haftaya Iceburg gelcek hiç yormayın kendinizi :/
Cahil :/Gurur yapmana gerek yok, gir wikiden bak arc sıralamasına...
Bi kaç bölüme Kinemon olayları durulur ve cümbür cemaat düğüne gidilir. Belki minkler gelir belki de mink diye bizimkileri yuttururlar Kostümler Kinemon'dan, Ulaşım Kanjuro'dan. Maymumcuk ete-ete yi bırakmış de gozaru ya başlamış.
Şu sahneye dokunma, önce ben kaptım.Öğreniceğim avatar yapmayı, sen dur hele.:S
Bölümü okuyamadım. Ama Luffy diyormuş duygularını belli etmiyorsun diye. Bunun zaten belirtileceğini önceki bölümden beri söylüyorduk. Yakında Zoro'da gösterir ...??? Birader bir tek ben mi kaçırıyorum; yok Zoro Sanji için endişeleniyormuş, yok bilmem ne? Ulan adam Luffy'e bırak o puştu kendi haline, bana kıçını tekmeletme diyor. Tayfa üyesi resmen zorla götürülmüş bir kaptana hem de, yerini bil lan köpek.
+1Boş bir geçiş bölümü son üç bölümü çok rahat bir şekilde iki bölüm şeklinde sunabilirdi.