İyi hissediyor demek ki kendisini. Tatil falan da yok herhalde. Ne güzel işte.O değilde niye ara vermiyor acaba.
İyi hissediyor demek ki kendisini. Tatil falan da yok herhalde. Ne güzel işte.O değilde niye ara vermiyor acaba.
Alışık değilim ya tuhaf geldiİyi hissediyor demek ki kendisini. Tatil falan da yok herhalde. Ne güzel işte.
Bence sanjinin sözüne güveniyor gidiyorum dönecem dedi reyiz. gidip onu kurtarmaya çalışmak yanlış olur.Saklayacağı duygusu olsa en azından hiç konuşmaz. Açıkça bırak kendi haline diyor. Bir de gitme seni döverim diyor Luffy'ye. :/
Fakir avuntusu ama, belki de Sanji'nin yapmaya çalıştığını onurlandırmak için öyle diyordur. Yani gidersek, bizi korumak için kendini feda etmesini boşa çıkarmış oluruz manasında. Bırakalım kendi halletsin demek istiyordur.
Bro ülkelerinde saklanan bi samuray yüzünden o kadar bela geldi başlarına ondan galibaBöyle ciddi konularda Luffy'e "kıçını tekmelerim" felan diyecek biri değil Zoro. Utanıyorsa yapar böyle şeyler. Diğer karakterler gibi de suratı pespembe olmayacak tabii belli etmek için.
~~~~
Bizimkiler samurayların adasına gidecek büyük ihtimalle güvenli bölge olarak. Samuray ikilisinin hayat borcu var sonuçta bizimkilere. Yonkouların da onlarla aşık atamadığı bilindik bir gerçek. Acaba bu minkler neden nefret ediyorlar samuraylardan? Genel olarak herkesden mi ediyorlar yoksa samuraylara bir gıcıklıkları mı var? Belki de götünü tekmelemiştir samuraylar bunların zamanında, o zamandan beri de Zou'da takılıyorlardır.
Monblanct criket ve yancı maymunlar olabilir bide düşmanlar kapakta çıkıyomu kiYalnız o değil de, Kami-Sama'nın kapağı gelebilir haftaya, kurban keserim ULEYN! KYAAAAAA <3<3<3
Şöyle kısa bir vs atsalar çok güzel olurdu. İkiside yorulup yere yığılsa ve aptal aptal sırıtıp öyle karar alsalardı keşke.Ulan ayrılmayın bea!
Zoro hala Luffy'nin kıçına tekmeyi basabileceğini ifade ediyor. En önemli mesaj buydu benim için
Şaşırtıcı bir şekilde haftaya ara yok ama gelecek bölümden sonra ara olur. Sanırım Kinemon ve Kanju Zou'yu karıştıracaklar. Bölüme iyi dedim ama yine arpa boyu yol aldık