İnsanlar seriyi seviyor diye her bölümü sevmek mi zorundalar? :/ İnsanları rahat bırakın ulan. Bitmiyor beğenmiyorsan okuma anlayışı.Yav arkadaş bir sürü başka manga var anime var güzel "bol aksiyonlu", ya da mangadan başka bir sürü güzel hobiler var falan sözün kısası niye zorluyorsunuz ki madem boş bi seri niye takip ediyorsunuz yazık değil mi vaktinize?! Hayır bana ne de cidden anlam veremiyorum yoksa Zoro gibi insanlar mısınız sevdiğini söyleyemeyip ters giden
Beraber kullanalım sorun yok. Kullanacak kişi sen ol da.
Atarlı mod.İnsanlar seriyi seviyor diye her bölümü sevmek mi zorundalar? :/ İnsanları rahat bırakın ulan. Bitmiyor beğenmiyorsan okuma anlayışı.
Bölümde çok fazla eğlenceli sahne vardı ya çok iyiydi.Yetişkiniz sorumluluk almalıyız diye karizma yapıp sızmaları güldürdü.
Yo değiller ayrıca benim kastettiğim kitle bir bölümü değil hiçbir bölümü beğenmiyor. Benimki sadece bir öneri, "beğenmiyorsan okuma" gibi basit bir mesaj değildi.İnsanlar seriyi seviyor diye her bölümü sevmek mi zorundalar? :/ İnsanları rahat bırakın ulan. Bitmiyor beğenmiyorsan okuma anlayışı.
O biraz klasik türk filmi tesadüfü gibi olmuş ama güldüm ben de.Yetişkiniz sorumluluk almalıyız diye karizma yapıp sızmaları güldürdü.
Aynen ya Neko zaten süper ikide bir sırıtıp sırıtıp duruyor kopuyorum Bir de Zoro ile iyi ikili oldular tepkiler komediydiO biraz klasik türk filmi tesadüfü gibi olmuş ama güldüm ben de.
@yyolcu Özellikle Neko çok eğlenceli.