@ch3rl0b11n
Türkçesi gelsin dağıtacam burayı. İngilizce biraz kıt. Elim varsa da yazamıyorum.
Not: Slasha yazık. Katanasının dipçiği yeter
Baks ana özet geçeyim.
Vinsmoke ailesi için Germa 66 gibi bir şey deniyor. Diğer şekilde de Warmonger, yani savaş başlatanlar. (Baya tehlikeli aile)
Nami bu bir şehir efsanesi diyor ama Pekoms gerçek diyor.
Big Mom, davetini kabul etmeyip onurunu kıranların yakınlarını kesip kafalarını yolluyormuş daveti reddedene. O yüzden şeytanlar bile gelir deniyordu geçen bölüm. Sanji'yi de Bizim tayfa, Baaratie ve Kamabakka ile tehdit etmişler.
Pekoms, Sanji'nin bir dha dönemeyeceğini yineliyor. Ama Luffy hiç takmıyor ve gider alırım tek başıma diyor. Sızacağım içeri diyor. Pekoms'a beni de kendinle götür diyor.
Evlilik de politik bir birleşmeymiş. Big Mom bu şekilde gücünü büyütüyor. Krallıkların evlilikle birleşmesi gibi.
Luffy Zoro'nun Sanji için endişelendiğini söylüyor ama Zoro hiç takmıyor ve "seni döverim bak bırak o salağı kendi haline" diyor.
Luffy ile Law, son durumu tartışıyorlar. Law eğer gidersen burası sahipsiz kalacak diyor. Kaidou dövüşünü erteleyemeyiz, er geç peşimize düşecekler ve yerimiz de artık biliniyor diyor.
Zou vatandaşları da çok seviniyor tabi, "Vay be hala bizi düşünüyorlar" diyorlar. "Siz cidden korsan mısınız yahu" diyorlar. Çok manidar. :/
Brook, Franky ve Robin de biz yetişkiniz, biz daha akıllıyız diyerek samuraylar gelip işleri karıştırmasın diye nöbet tutuyorlar bizimkiler parti yaparken. Ama sabaha uykuya dalıyorlar ve samuraylar geliyor. O üstlerine düşen maymuna da Raizou'yu soruyorlar. Maymun da Raizou'yu duyunca panikleyip rapor etmeye koşuyor. Bizim çatlak samuraylar da peşinden gidiyor. Üç kafadar ise mışıl mışıl uyuyor.
Bölüm sonu, haftaya da bölüm var galiba la. Çok mutluyum. :d
İnglizcem kötüdür.
Okumadım yani.
al sana da özet. :/