Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 813: Çay Partisi Davetiyesi

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enies lobby = save robin , Big mom arc = save Sanji . Bu durumda sanji=robin , daha ne kadar aşağılayacak bu karakteri merak ediyorum mangaka ????

Bölüm adı: All Blue
Luffy'ler düğüne gidiyor. Sanji evlenmek istemiyor ve ailesi onu ölümcül şekilde yaralayıp denize bırakıyor. Sanji yaralar içinde denize düşüyor. Tayfa denize doğru koşturmaya başlıyor.
Sanji yavaş yavaş derine batıyor ve All Blue'yu görüyor. All Blue, denizde ölen kişilerin ruhunu teslim ederken gördüğü bir görüntü.
Her çeşitten balık Sanji'nin etrafında geziniyor. Sanki tüm canlılar onun için gelmiş gibi etrafını sarıyor.
#Sanji ile ilgili güzel ve mutlu Flashback'ler görüyoruz 3-4 sayfa#
Sanji ölmeden önce son kez gülümsüyor ve diyor ki;
-Sizin de hayalinizi gerçekleştirdiğinizi göreceğim ve maceramıza gökyüzünden devam edeceğim, beni merak etmeyin dostlarım her zaman yanınızda olacağım!
Ve Sanji'nin gözleri yavaşça kapanıyor.
#Bölüm sonu#

RIP Sanji :(
Allah korusun felaket tellali gibi iki dakikada yazdın adamın ölüşünü :(

Aşağılama ağır oldu evet kabul ediyorum :rolleyes: Ezme diyelim o zaman . Yürüttüğüm mantığa göre haklıyım ama :D
Big Mom'ın adamları durduk yere kaçırıp evlendirseydi ezme olurdu da bu farklı bir şey. Vito Sanji'nin kulağına bir şey söylemese Sanji gitmeyecekti düğüne. Nekomamushi de geliyordu zaten oraya.

Sanji'nin bir kabahati yok bence. Ezildi de diyemeyiz sanki. Mecburiyetten gidiyor.

Robin gibi kurtarilmayi bekleyecegine, ölmesi daha iyi bence. Ha ölürse ben Sanji fani oldugum icin muhtemelen bırakırım seriyi ama cidden öyle olacağına ölsün daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık