evetSanji yılı deyince ezilmeyecek herkesi yenecek anlamı mı çıkardın yoksa?
evetSanji yılı deyince ezilmeyecek herkesi yenecek anlamı mı çıkardın yoksa?
Anladım. O kadar dikkat etmemiştim aynen Türkçesi çıksın da mantıklı bir düşüneyim.Sanırım CC'nin tayfaya gelişi hazırlanıyor. İngilizcesi çıkınca anlarız.
Bizimkiler yakalanınca CC ,durun onları bırakın beni alın der gibi çizilmiş. Bizim tayfa üyeleri de şaşırıyor çünkü söylediklerine.
Bende tekrar bakayım dedim de aynen vücut hareketsiz kalıyor büyük ihtimal ama .. O içeri de akışkan bir şey oluyor. O ne acaba kendi vücudu bölgesi olduğu için mi öyle oluyor acaba ..Bu biraz abartı oldu ya. Onca minkin arasından o adamlar nasıl Nami ile Chopper'ı alıyor. Chopper onları tek dövebilmeli. Bu kadar da ezilmesinler artık. Sanji'ye de diyecek bir şey bulamıyorum. Aslında Namiyi yakaladıkları için yapacak bir şeyi yok en zayıf yerinden vuruyorlar adamı ama yinede insan bir şeyler bekliyor.
Bu arada Bege kendi içindeyken dış vücudu hareketsiz kalıyor sanırım.
Garip bir şekilde tutmuş zaten ikisini. Ya bir güce sahip bir ırka mensup ya da şeytan meyvesi kullanıcısı.Namileri yakalayan keko farklı biraz goril gibi elleri yılan gibi dili var.
Aynı adam Capone'nin sigarayı da yakıyor. Sağ kol gibi bir şey olabilir.Garip bir şekilde tutmuş zaten ikisini. Ya bir güce sahip bir ırka mensup ya da şeytan meyvesi kullanıcısı.
Buna dikkat etmemiştim. Önemli adamlarından sanırım. Chopper da karate formuna geçmiş zaten. Ama vücudunda yara yok. Dövüşmeye bile gücü yetmemiş sanırım.Namileri yakalayan keko farklı biraz goril gibi elleri yılan gibi dili var.
Olabilir. Sanırım sigarayı eliyle yakıyor. Çakmak olsa öyle yapmazdı elini sanki.Aynı adam Capone'nin sigarayı da yakıyor. Sağ kol gibi bir şey olabilir.