Haki az ya da fazla kullanılabiliyor. Demek ki zorlamamış kendini o kadar fazla. Adamın meyve gücü enerjisini tüketiyor zaten. Smoker gibi bir rakibe karşı her şeyini ortaya koymaması normal. Normal şartta Law'un meyvesi elmas kadar sert olan Kairoseki'yi kesebiliyorsa, demirden jutteyi de kesmeliydi. Ancak Smoker silahını Haki ile güçlendirerek meyve gücüne karşı koruyor. Vergo da aynısını denedi, Law Haki'ye yüklenince kesti. Açtığı odanın büyüklüğüne göre kesiş gücünün arttığını düşünmüyorum. Köprü mücadelesinde Doflamingo'nun tellerini de kesemiyordu. Kesemediği şeyler de var yani.Diyelim ki olay haki, Law, gerizekalı bir adam olsa derdik ki haki kullanmadı ondan jutteyi bolemedi, Vergo karşısında ise kullandı. Ama Law mal değil. Hadi ilk başta küçümsedi, la ben bunu haki siz de bolerim dedi. Ee sonra? Baktı ki bolemiyor haki kullanirdi. Ama yok. Bolemedi adam jutteyi. Ama o jutteyi kıran bambuyu böldü. Okay haki falan değil. Evet kesis gücü farkı var ama haki den geliyor olsa orada kullanır jutteyi bolerdi. Mangakanın hatası işte. Kendisi de diyor zaten kimse %100 mantıklı yapamaz diye.
Iyi de dediğim gibi başta küçümsedi desek sonrasını açıklamiyor bu durum. Meyvesi enerji yiyen adam Mantiken işi erken bitirmeye bakmaz mi? O room açık kaldığı sürece enerji yiyor sonuçta.Haki az ya da fazla kullanılabiliyor. Demek ki zorlamamış kendini o kadar fazla. Adamın meyve gücü enerjisini tüketiyor zaten. Smoker gibi bir rakibe karşı her şeyini ortaya koymaması normal. Normal şartta Law'un meyvesi elmas kadar sert olan Kairoseki'yi kesebiliyorsa, demirden jutteyi de kesmeliydi. Ancak Smoker silahını Haki ile güçlendirerek meyve gücüne karşı koruyor. Vergo da aynısını denedi, Law Haki'ye yüklenince kesti. Açtığı odanın büyüklüğüne göre kesiş gücünün arttığını düşünmüyorum. Köprü mücadelesinde Doflamingo'nun tellerini de kesemiyordu. Kesemediği şeyler de var yani.
Kesiş gücü Vergo'nun tank bedenini kesiyor, ama başka şeyleri kesemiyor. Sen de buna mantıksızlık diyorsun zate. Tartışmaya gerek yok bence.Iyi de dediğim gibi başta küçümsedi desek sonrasını açıklamiyor bu durum. Meyvesi enerji yiyen adam Mantiken işi erken bitirmeye bakmaz mi? O room açık kaldığı sürece enerji yiyor sonuçta.
Ben de room un boyutuyla alakali demedim ama haki de makul gelmedi.
Bu adamın kesis gücünün ne kadar arttığını ne Vergo bilir ne Dof. Zoro iki sene önce nasıldı şimdi nasıl. Villianlardaki klasik aşırı özgüven olayina kurban gitti işte. Hakisini tahmin edememekten ziyade kesis gücünün ne kadar arttığını hesap edemedi. Doğal olarak.
Mantıksız lik dediğim Smoker olayı. Olay kasmamasi demek mantıksız. Adam girtlagina yapısı bunun. Ve her ge en dakika enerji götürüyor meyve. Tamam eyvallah haki biten bir şey olsun. Allasen kılıcını yukleyecegi haki sonu mu olacak adamın? Bitecek mi hakisi? Tashigi bile kullanıyor la o kadarKesiş gücü Vergo'nun tank bedenini kesiyor, ama başka şeyleri kesemiyor. Sen de buna mantıksızlık diyorsun zate. Tartışmaya gerek yok bence.