Soyad önde oluyor, Vinsmoke Sanji.bolumu soluksuz okudum, vinsmoke! epey sasali bir soyad
Sanji Vinsmoke
Soyad önde oluyor, Vinsmoke Sanji.bolumu soluksuz okudum, vinsmoke! epey sasali bir soyad
Sanji Vinsmoke
%100 haklısın CC bı harekette kım var kım yok cok rahat bır sekılde alırdıBir de Oda'yı över durursunuz yok dahiymiş yok bilmem neymiş biz reis şov yapsın diye beklerken yine itin bir yerine sokulup sokulup çıkarılıyor Bege Jack'den güçlüdür net, ya aslında kabul etmesek de bu seride güç dengesi diye bir şey yok senaryo var güçlü güçsüzü yener diye bir şey göremiyoruz.Orada tüm ada Bege'ye yenildi esir aldığı adamlara da gel CC,Brook,Nami yahu bir Allah'ın kulu punk hazarddaki Ceaser'ın böyle çöpler tarafından esir alınacağına inanmaz çok eskiden beri izlemiyor olsam kesinlikle izlemezdim bu seriyi uzattıkça uzatıyor her şeyi hiçbir şey gösterdiği yok ama o göstermediği hiçbir şeyde bile Sanjiyi ezebiliyor.Bu gerçekten bir yetenek.Bu Sanji'nin asil bir aileden gelmesi ile ilgili de güzel bir beklentim vardı ama ona da pek güvenemiyorum.Şimdiden söylüyorum bunun sonu Naruto'dan ... olacak.Naruto'nun sondaki sıvamasını mumla arayacağız gibi geliyor umarım ben haksız çıkarım.
Smoker'ın Koka kaplı juttesini Vergo kırmıştı. Ada dışında olan dövüşte Law, aynı juttenin Koka kaplanmamış halini kesemiyordu. Oda aynı oda, kılıç aynı kılıç, jutte aynı jutte. Buna dair nasıl bir açıklaman var merak ettim.@Dragon
Kokasiz kullanım var zaten. Tashigi kullanıyor misal. Ama o koka yapamıyor ki. Koka daha üst seviye görünen. Bu seviye olan adam kokayi yapar kılıca. Ki Zoro yaptı. Law da koka yapabiliyor ama gördüğün üzere kılıç kaplı değil.
Sadece room ile oluyor yani. Ben alanı büyüttü ondan güçlendi demiyorum. Ama olay meyvenin kesis gücünün artması. Önceden kesis gücü o kadar yokmuş şimdi var.
Ve gene söylüyorum room sayesinde yapılan kesise kılıca yüklenen haki etki etmez. Hiçbir mantığı yok. 10 berrylik kılıcla da keser aynı şekil. Bu adam kılıç ustası değil.
Mantıksız. Bunu çok konuşmuştuk zamanında. Mantiken kokali bambuyu kesen jutteyi de kesmeliydi.Smoker'ın Koka kaplı juttesini Vergo kırmıştı. Ada dışında olan dövüşte Law, aynı juttenin Koka kaplanmamış halini kesemiyordu. Oda aynı oda, kılıç aynı kılıç, jutte aynı jutte. Buna dair nasıl bir açıklaman var merak ettim.
Jutte kairosekiden. meyve gücü işlemiyor olabilir.Mantıksız. Bunu çok konuşmuştuk zamanında. Mantiken kokali bambuyu kesen jutteyi de kesmeliydi.
Ben sadece ucu öyle diye biliyorum, yanlış mıyım?Jutte kairosekiden. meyve gücü işlemiyor olabilir.
Yanlış değilsin. Hancock da kırıyordu Jutteyi.Ben sadece ucu öyle diye biliyorum, yanlış mıyım?
Yok, doğrusun.Ben sadece ucu öyle diye biliyorum, yanlış mıyım?
Kullanıcının kairosekiye doğrudan bi teması yok.Jutte kairosekiden. meyve gücü işlemiyor olabilir.