Teorini saçma bulmuş, o saçma spoiler ve teoriler konusunda paylaşsan daha iyi olur demiş.@amaneden anlamadım orayamı yazayım yoksa bir benzeri varmı şimdi 20 sayfa yorum var tek tek okutma hepsini
Teorini saçma bulmuş, o saçma spoiler ve teoriler konusunda paylaşsan daha iyi olur demiş.@amaneden anlamadım orayamı yazayım yoksa bir benzeri varmı şimdi 20 sayfa yorum var tek tek okutma hepsini
Pekomsun gücünü Caribou ile gördük zatiYalnız bir şeyi unutmuşsun, O da; Oda'nın, Sanji üzerinden güç testi yapması, bunu da Kaplumbağa kırmasıyla gerçekleştirecek.
Caribou da sanki 3M korsana dalar gibi haydaaa diye daldı dediğin gibi ne olduğunu gördükPekomsun gücünü Caribou ile gördük zati![]()
Ucundan bir sinyal çaktı, gerisini Sanji üzerinden gösterecek. Belki Pekoms yerine yanındaki yumurta elemanın gücünü görürüz.Pekomsun gücünü Caribou ile gördük zati![]()
Sanji'nin dayak yemesi imkansız şuan. Çünkü;Ucundan bir sinyal çaktı, gerisini Sanji üzerinden gösterecek. Belki Pekoms yerine yanındaki yumurta elemanın gücünü görürüz.
Saçma olabilir ama ben onu espri niyetine yazmıştımTeorini saçma bulmuş, o saçma spoiler ve teoriler konusunda paylaşsan daha iyi olur demiş.
2016 sanji nin yılı unutmaBi daha ki bölüm Sanji'yi fena dövecekler.Hazır olun![]()