Pekoms Sanji'yi düvemez Adam yonkou gemisinde 330m ödülü var. Rezil herif!
Oda büyük ihtimal jacki felan unutturacak ibre bigmoma donecek
Tayfaya bi superrnova gelecekse boneydi olabilir Zoronun yaptığı onun tayfaya semlati duymasına yeter.Ve luffyde bigmom savaşına begeyi indirerek başlıcak gibime geliyo Luffynin en sevmedigi tip kendi adamına pıçak saplayıp öldüren bi karakteriz.Aokiji büyük ihtimal akainu ile dövüşleri sonrası planlar yaptılar sadece kendilerinin bildigi .Wgye güvenmiyorlar çünkü.oruç reyis EneLi geri getirsin
Bence kız direk korsan düşmanı ama zoro, kutsalkasenin vurdugu kızı hastaneye götürürken etkilendigini düşünüyorum.Yani bizimkiler normal korsanlar degil Denizlerdeki en tehlikeli yetenege sahipler karşılaştıkları kisiler yandaşları oluyorO kadar sempati duymuş ki, öldüreceğine yemin ediyor.
O luffy'de var. Zoro'da yok. Zoro da itme gücü varmış, ben de onların yalancısıyım.Bence kız direk korsan düşmanı ama zoro, kutsalkasenin vurdugu kızı hastaneye götürürken etkilendigini düşünüyorum.Yani bizimkiler normal korsanlar degil Denizlerdeki en tehlikeli yetenege sahipler karşılaştıkları kisiler yandaşları oluyor
Evet. Bubamı garasagal öldürdü ana intigamımı alacam gibi bir şey diyordu.Şemada weevil ile bb eşleştirilmiş. Mangada buna sebep oluşturacak bir şey geçti mi ki? Bi intikam meselesi ya da en azından ismin anılması. Hatırlamıyorum hiç
Hımm tamam öyleyse.Evet. Bubamı garasagal öldürdü ana intigamımı alacam gibi bir şey diyordu.