Sence bu ikisinden biri Luffy&Law a eklenebilir mi ?Onların kutusunda, bilinen/gözle görünen bir hareket içerisinde değiller, yazıyor. Yani bunların birileriyle bir ittifakı olmadığı için ve görünürde hedefte belirlemedikleri için aynı kutu içerisindeler.
Bir şey demek zor. Bonney'in tayfaya katılacağını söyleyen duydum ama Oruç için bunu dillendirene denk gelmedim varsa da ben görmedim. Süpernovalardan kaptan konumunda olan birinin bir diğerine katılacağını düşünmüyorum şahsen. İttifak falan olurlar o ayrı. Ha Oda'nın ne yapacağı da bilinmez ama benim düşüncem öyle.Sence bu ikisinden biri Luffy&Law a eklenebilir mi ?
Bu konunun 35. sayfası, ilk mesaj.arkadaslar merhaba
bahsedilen su ekstra sayfaya nereden ulasabilirm
bi turlu bulamadim
Bilinen bir hareketleri yok diyor. Bonney ve Oruç'un, Luffylerin hedefi Kaido, Kidlerinki Shanks vs. gibi bir durumları olmadığından ya da göz önüne çıkmış herhangi bir eylemde bulunmadıklarından bahsediyor. Bonney denizcilerden kaçıyor ki Akainu ile zaten eşleştirmiş. En son minik halde pizza yiyordu. Oruç'ta bir gökyüzü adasında yaralarını sarıyor. Evet bilinmeyen yeni bir şey yok zaten olmaması da lazım. Mangada göstermediğini tabloya niye koysun ki? Oda'nın amacı son durumlar nedir ne değildir tablo haline geritip bir düzene sokmak.Sağdaki cümleyi anlamadım ama peki ya hareketleri görünmeyen (diğer) en kötü nesil (üyeleri)? gibi bişey diyor.Solda denizcilerden kaçan Bonney minnak formunda diyor. Urouge de yeni dünyada yaralarını sarıyormuş. Hiç bilmediğimiz şeyler :/
Çevirilmesini isteyenler var ya onçün dedim bilinmeyen birşey yok diye. İlk cümleyi fena yorumlamamışım aslındaBilinen bir hareketleri yok diyor. Bonney ve Oruç'un, Luffylerin hedefi Kaido, Kidlerinki Shanks vs. gibi bir durumları olmadığından ya da göz önüne çıkmış herhangi bir eylemde bulunmadıklarından bahsediyor. Bonney denizcilerden kaçıyor ki Akainu ile zaten eşleştirmiş. En son minik halde pizza yiyordu. Oruç'ta bir gökyüzü adasında yaralarını sarıyor. Evet bilinmeyen yeni bir şey yok zaten olmaması da lazım. Mangada göstermediğini tabloya niye koysun ki? Oda'nın amacı son durumlar nedir ne değildir tablo haline geritip bir düzene sokmak.
Hem sende bir serzenişte bulunma havası hissettim hem de olurda hiçbir şey yok diye isyanları oynayan olursa diye yazdım bende.Çevirilmesini isteyenler var ya onçün dedim bilinmeyen birşey yok diye. İlk cümleyi fena yorumlamamışım aslında
Ekstra sayfa