Bence çoğu boşuna değil şu an bile yazdıkları tutmuş sayılır.Tsuru-Flamingo-Transport-Sanji-Top Secret.
adam o kadar derin düşünmüş ve kapağı yıllar öncesinden çizmiş ise , bölüm anketlerine çok iyiden aşşağı tek oy atmam bundan kelli.

Bence çoğu boşuna değil şu an bile yazdıkları tutmuş sayılır.Tsuru-Flamingo-Transport-Sanji-Top Secret.
adam o kadar derin düşünmüş ve kapağı yıllar öncesinden çizmiş ise , bölüm anketlerine çok iyiden aşşağı tek oy atmam bundan kelli.
Kapağı görmek lazım. Belki Zoro ayar yerken Sanji ayar veriyordur.Zoro ve Sanji içeren bir kapak var.Zoro tavşan Sanji ise kaplumbağayı sırtına almış yarışıyor.
Tavşanın zoroya ayar verdiği düşünülürse ilerki bölümlerde de Pekoms'un Sanji'ye ayar vermesini bekliyorum.
Forumdaki yorumları ise tahmin etmek epey kolay.Yine ortalık karışacak.![]()
Değil mi ya. :/@ch3rl0b11n Ben de tamamen şans eseri tekrar denk geldim. Sanji'nin renkli kapaktaki Bruce Lee giyimli bir hali vardı. Bulamadım onu gerçi :/
Fikrin kime ait olduğu önemli değil beHepimiz aynı menemene ekmek banıyoruz.
![]()
Ben de taam o kapaktan bahsedecektim ama daha farklı(fan bakışı) bir bakış açısıyla.Zoro ve Sanji içeren bir kapak var.Zoro tavşan Sanji ise kaplumbağayı sırtına almış yarışıyor.
Tavşanın zoroya ayar verdiği düşünülürse ilerki bölümlerde de Pekoms'un Sanji'ye ayar vermesini bekliyorum.
Forumdaki yorumları ise tahmin etmek epey kolay.Yine ortalık karışacak.![]()
O hikayeyi biliyorum kapak ondan esinlenmiş La Fontaine masalı olması lazım ama gidişat hiç öyle olacakmış gibi durmuyor.Değil mi ya. :/
Tutarsa işin sonunda patates var ama.
Ben de taam o kapaktan bahsedecektim ama daha farklı(fan bakışı) bir bakış açısıyla.
Şimdi o hikayede Tavşan hızlı, süper, karizma ama bahtsız, yavaş kaplumbağa metanetiyle yeniyor davşanı. Benzerliğe bakar mısın. Bu aralar Zoro çok hızlı gidiyor ve karizmasından geçilmiyor, Sanji ise mahvolmuş durumda. Hızlı giden atın boku seyrek düşer hesabı, Zoro fena gümleyecek ama Sanji duman edecek ortalığı. Zoro'yu da geçecek.![]()
Ek: O kapaktaki kuş flamingo değil, turna. Tsuru turna demek Japoncada. :/
Belki artık Sanji fanı olmuştur? Davşana mındar ettirdi Zoro'yu adam, geçen bölüm de yalatıyordu hayvanlara.O hikayeyi biliyorum kapak ondan esinlenmiş La Fontaine masalı olması lazım ama gidişat hiç öyle olacakmış gibi durmuyor.
En başta kafa kafaya gidiyorlardı yine en fazla ona döndürür.Oda zaten kendi Zoro fanı yedirir mi sence onu ?
Bege zaten küçük bir şey. Belimize kadar bir şey.Bege küçümsenmesin, Barto'da bir mafya olmasına rağmen oldukça güçlü çıktı, kaldı ki Bege bence biraz daha güçlü olabilir, Bege'nin de şeytan meyvesi savunmaya yönelik görünüyor, Bege'yi küçümseyen hata yapar.
Zoro'dan güçlüdür desem ortalığı ayağa kaldırırsın dimiBege zaten küçük bir şey. Belimize kadar bir şey.
X-Drake de Yonkou'ya katılmış ama güçsüz diyen çıkmaz.Zoro'dan güçlüdür desem ortalığı ayağa kaldırırsın dimiAdam Yonko'ya katıldı diye mi güçsüz oldu, Zoro sanki kendi gemisinin kaptanı.