Ben üzülüyom o kuşu görünce.O kadar kötü çizmiş ki kuşu can çekişiyor bunları taşırken.Bu Kanjuro'nun kuşunu görünce gülen bir tek ben mi varım?

Ben üzülüyom o kuşu görünce.O kadar kötü çizmiş ki kuşu can çekişiyor bunları taşırken.Bu Kanjuro'nun kuşunu görünce gülen bir tek ben mi varım?
Oda'nın şaka anlayışı işte. Nasıl ki Kizaru'ya ışık hızı gücünü verip yavaş yavaş konuşturuyorsa, çizimleri canlandırma gücünü de çizimi berbat olan birine vermiş.Ben üzülüyom o kuşu görünce.O kadar kötü çizmiş ki kuşu can çekişiyor bunları taşırken.![]()
Dostum yeni fotoğrafını koymayı düşünüyor musun ?Yahu bizimkiler nereye kaçıyor? Gemi Sanji'lerle birlikte Zou'ya gitti, Sanji'lerin nerede olduklarından bihaber nereye böyle? Benim hatırladığım gemilere de denizciler el koydu, en fazla Kraliyet gemilerinden biriyle kaçabilirler(veya Barto'nun falan gemisi varsa onla da kaçabilirler) ki kaçsalar da nereye gidecekler? Belki önlerinde Big Mom bekliyordurEn fazla Big Mom'un kızı Lola çıkar, kızını kurtardıkları için Luffy'lere yardım eder, Sanji'lerin yerine söyler.
Ağam dediğinden bişi anlamadımBartonun çanta hala ne belirsiz.
Aman.oda bu sefer farklılık yaratıp rebeccayı tayfaya katar inş![]()