Kişisel görüşündür ve çok zorladığını düşünüyorum . Ben vs siz demiş olabilir ama WB zaten kibrinden dolayı o savaşta öldü. Shanks'ı dinlese ne Ace yakalanırdı ne o savaş çıkardı. Ben en büyüğüm havasıyla geziyordu sonunda gördü tahtalı köyü. WB en güçlü hali Marineford hali değildi. Ünvanla ekmek kapısı yürümez. Bana mangaka bunu açıklarsa en güçlü olduğunu kabul ederim ya da şu sorumu cevapla. Yaşlı,hasta,kalbi tekleyen, büyük güç beklenen H.hakiyi kullanamayan, K.hakisi uykuda Ace tekleyecek seviyedeyken Squardo'nun kılıcını sezememiş WB'nin o hali en güçlü müdür ? Kusura bakma kardeşim buna beni mangaka hariç kimse inandıramaz Kaido , Shanks ,BB , muhtemelen Big mom gibi yaşları 40-50 yaşlarında güçlerinin zirvesindeki herifler karşısında yukarıda söylediğim dezavantajlardaki WB yi her türlü yenerler. Bana manga ka bu handikapsız WB yi de göstermediğine göre ben gördüklerime göre yorum yapmamda sıkıntı yok sanırım Aramızdaki fark sen WB yi yüceltip Akainu'yu da o oranda yüceltirken,ben handikapları dolayısıyla güçlü görmeyip çok büyük bir olay yaptığını da düşünmüyorum. Zaten WB iki vurdu , 1 bölümde anca yukarı çıktı herif. 2 kere daha vursa ne olacağının garantisi yok da derim ben o zaman? Madem handikaplarını WB nin görmüyorsunuzSenin dediğin bu adam, yami yami li BB'yi öldürüyodu ki bu BB Shanks'ın yüze faça atan adam. O hasta bla bla dediğin adam yeri yarıp gelin denizciler ben vs siz atıyoz dedi. Herkes hala tırsaktı. Bu adam gençken falan değil her haliyle en güçlü korsandı. Bu kadar net. Gençken bana göre Roger'den de güçlü orası ayrı da, Akainu'yu küçümsücez diye WB yok şöyleydi yok böyleydi demeyin hiç. WB'nin o hali bile über güçlüydü. O adamla da 1e 1 dövüştü Akainu. İz de bıraktı. Bu kadar övülmesinin, abartılmasının( size göre abartı tabi) tek sebebi WB gibi birine açtığı yaradan dolayı.