Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz. O adamda Meyve çıkmayacak çıkamaz saçma olur.
Çıkarsa şayet böyle bir şey :/ Gökyüzü adasına çıkmasıda uçmayla çözülür :/
Wtf yakalamadan kaçayım.
Peki kairoseki bağlanınca Haki kullanılabiliyor mu ? :/Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz. O adamda Meyve çıkmayacak çıkamaz saçma olur.
Marine kairosekiye bağlar keser o zaman.
Kairoseki hakiyi engelliyor mu ? Adamın doğuştan gelen bir B.haki fazlalığı olabilir , üstüne vücudu anormal herifin zaten. Kılıçla felan ölmüyordur. Gidipde Garp'ın önünde de kairoseki yemiyordur bu herif. Adamı sadece öldürememişler , herif hayvanlar kralı bundan dayanıklısı yoktur. Luffy bunu evirip çevirip döverse. O yumruklar herkesi yamulturAklınızı peynir ekmekle mi yediniz. O adamda Meyve çıkmayacak çıkamaz saçma olur.
+1Yapmayın etmeyin,hasta sakat WB den güçlüdür bu herif. Biri serumla tanıtılıyor, biri bi ölemedim gitti wb ne güzel öldü diye tanıtılıyor yahu
Mf'ye ilk çıkışındaki hali ile Wb yener.Yapmayın etmeyin,hasta sakat WB den güçlüdür bu herif. Biri serumla tanıtılıyor, biri bi ölemedim gitti wb ne güzel öldü diye tanıtılıyor yahu
Meyvesiz gibi görünse de meyve büyük ihtimal var.Safi güç+meyve bu adamı yonkou yapıyor.Devasa bir haki beklemiyorum ben.Hajrudin'in meyve sevdası buna selamdır belki de.Hem dev hem de meyveli olayı olacak gibi.Aklınızı peynir ekmekle mi yediniz. O adamda Meyve çıkmayacak çıkamaz saçma olur.
Yonkou adam.Haki+fizikde en üst seviyelerdedir.Meyvesiz gibi görünse de meyve büyük ihtimal var.Safi güç+meyve bu adamı yonkou yapıyor.Devasa bir haki beklemiyorum ben.Hajrudin'in meyve sevdası buna selamdır belki de.Hem dev hem de meyveli olayı olacak gibi.
Kusura bakma kardeşim. H.haki salamayan,K.hakisi zayıflamış bir Yonkou yu diğer 3 üylede kıyaslamıyorum ben , baştan söyleyeyim de . Ha daha iyi bir şekilde tanıtsaydı,sunsaydı bize WB yi o en güçlü ünvanına yakışır birşeyler yapsaydı fikrim değişirdi Ama Shanks ile kılıç tokuşturması zamanındaki hali Marineforddaki halinden de iyi . Bak belki o hali yenebilirMf'ye ilk çıkışındaki hali ile Wb yener.
B.hakisi çok üst düzey çıkacaktır,K.haki si de iyi derece de felandır. Adamın savunma gücü çok iyi gördüğümüz üzere. Saf güç + B.haki savunması sayesinde adam ölmüyordur Meyvesi de çıkacaktır. Varlık , 100 canavar kaido felan laflarını ona bağlayacaktır . Bu gidişle Shanks da da meyve çıkacak zatenMeyvesiz gibi görünse de meyve büyük ihtimal var.Safi güç+meyve bu adamı yonkou yapıyor.Devasa bir haki beklemiyorum ben.Hajrudin'in meyve sevdası buna selamdır belki de.Hem dev hem de meyveli olayı olacak gibi.