bu sebeple 3 kişi çıktılar karşılarına zaten
thriller bark'ta da Oars'a tüm tayfa saldırmıştı Luffy'n tarzı değil ama Kaido ile tayfa karşılaşırsa farklı şeyler olacaktır
Son düzenleme:
bu sebeple 3 kişi çıktılar karşılarına zaten
D. çıkmasını istemiyorum ama Roger'n üstüne düştüğü biri olduğu belliAnladım sen Shanks'ın D.çıkacağına inananlardansın
Burası neresi?bu sebeple 3 kişi çıktılar karşılarına zaten
thriller bard'ta da Oars'a tüm tayfa saldırmıştı Luffy'n tarzı değil ama Kaido ile tayfa karşılaşırsa farklı şeyler olacaktır
Thriller Bark Moriah'ın gemisi.Burası neresi?
D çıkmasa da Dlere benziyen özellikiği olduğundan dolayı ya da Dlerin sırrı neyse Shanks'da gördüğünden şapkasını ona vermiş olabilir. Zaten serideki önemli belli Shanks'ın gücüde belli . Roger iyi yere yatırım yapmış zatenD. çıkmasını istemiyorum ama Roger'n üstüne düştüğü biri olduğu belli
Kaido laf dinlemez biri diye geçiyordu. Bir bölümde sempatik,ölmeye çalıştı diye değişeceğini düşünmüyorum. Adamın mizaçı bu. Herif savaş açmayı planlıyor , ölüm meraklısı. Bu adamı Luffy yenerse belki arkadaş olabilirler. Ama WG savaşında Kaido da Luffy ile gelirse seri biter zaten. Araya birşeyler giricek ve Kaido saf dışı kalacaktır .Nedense içimden bi ses Luffy ile Kaido arkadaş olacak diyor. Yok yere insan öldürecek katledecek bi tipe benzemiyo Kaido. Şimdilik böyle düşünüyorum ama bakalım ne çıkacak.
Öyle olduğunu biliyoruz herhaldeThriller Bark Moriah'ın gemisi.