Shanks'tan korkun abi. Seride küçük boylulardan korkacaksın. Luffy Kk olacak bu boyuyla felan Shanks da vardır über hız. Darbe vuramassın , hızından feleğin şaşar . Üstüne Mihawk dengi kılıç ustalığın olur ,hakinle desteklersin Gura Gura ya da daha güçlü saldırı gücüne de erişmiş olursun. Bir de üstüne Hakide zirvedeki karakterlerden biri çıkarsın . Uçurursun karakteri. Bir de üstüne oyunlardaki gibi zamanı yavaşlatırsa daha ne olsun . En büyük güç zamandırShanks bu kaido'yu, marineford'da ortalık kan gölüne dönmesin diye engellemiş sanırım. Yoksa Akainu ile Kaido karşılıklı hiçkimseyi sağ çıkarmazdı gibi duruyor, coby falan ayak altında ezilirdi.
Shanks bunun huyunu biliyordur kesin, bu yüzden karşısına çıktı. Marineford'a gidip ben halledeceğim bir rahat dur lan kaido demişte olabilir veya kaido en son yenilgisini bu yüzden shanks'tan almışta olabilir teke tekte
2 bölüm önce ''Kaido ,dof yenildi'' diye bağırıyordu bir elamanı ve silüeti gözüküyordu. Kaido da çiçek miydi böcek miydi işinden artık fazla yararlanayamacağız gibi birşey diyordu.biri yazdımı bilmiyorum ama bu Kaidonun olaydan haberi yok muhtemelen kid ittifakı söyliyecek canlarını öyle kurtaracaklar
Marine ve dolayısı ile dünya hükümeti ile, WB'nin öcünü almak, zevk için ve ölmeyi denemek içinKaido Dofla savaş başlatmak için silah ve meyve tedarik ediyor ama kimle savaşıcak ?
Hala bazı insanlar şu güçlüdür, bu güçlüdür diye tartışıyor. Ben size E. Oda'dan getireyim cevabı :
"For land,sea and the sky... among ALL THE LIVING THINGS that crawl, swim and fly this EARTH, the pirate as the known "STRONGEST LIVING CREATURE"
Beyler...
Wg,Marine,diğer 3 Yonkou ya da devrimciler olabilir. Seçenek bol. Ama en güçlü olan WG olduğu için hazır adam ölmekte istiyorken, onlara kafa tutacaktır . Ya da diğer 3 Yonkou ya da saldırabilir. Ama yer mi bilmemKaido Dofla savaş başlatmak için silah ve meyve tedarik ediyor ama kimle savaşıcak ?
Anladım sen Shanks'ın D.çıkacağına inananlardansınRoger tarafından eğitildiği için şuan Shanks, Kadio ile rahatça dövüşebiliyorsa bu haki sayesinde oluyor yani luffy'n kaido'u dövebilmesi çok da uzaklarda değil gibi,
Nedense Shanks'n tam adını çok merak ediyorum şu aralar