Bu neyi açıklıyor ?Garp kim olm ya ? G2 ile kafası kanayan adam değil mi bu :/ Kaido hobi olarak gökyüzünden atlıyor :/
Sen dışarı çıkıp bir hava al gel :/
Bu neyi açıklıyor ?Garp kim olm ya ? G2 ile kafası kanayan adam değil mi bu :/ Kaido hobi olarak gökyüzünden atlıyor :/
Sen dışarı çıkıp bir hava al gel :/
Silah fabrikası cyborg tarzı adamlar, bir oluşum var ortada.Kaido'nun ölüm denemelerini görüp duyduktan sonra ister istemez acaba o şeytan meyveli adamlardan oluşan ordusunu kendi kendi ile savaşmak için mi yapıyordu diye merak ediyorum açıkçası. Sonuçta en büyük amacı kendini öldürmek olmuş gibi duruyor, bunu yapmak için oluşturmaya çalıştığı orduya meyve sağlayan adamda kaybedince bu yüzden kızmış olabilir
Garpın, Kaidonun fantezilerini karşılayamayacağını.Bu neyi açıklıyor ?
WB'nin de bir yerleri kanadı. Bir kılıç ile o da hasar alabildi ? Bu şekilde Kaido ile kıyaslarsan onunda karşılayamaması gerekirdi ?Garpın, Kaidonun fantezilerini karşılayamayacağını.
Kendini öldürtmek istese gider denizcilere saldırır Ordu kurup Wg'ye saldırıcak muhtemelen bi nevi Kamikaze .Hem kendini hem Wg'yi yoketme planı yapıyor.Kaido'nun ölüm denemelerini görüp duyduktan sonra ister istemez acaba o şeytan meyveli adamlardan oluşan ordusunu kendi kendi ile savaşmak için mi yapıyordu diye merak ediyorum açıkçası. Sonuçta en büyük amacı kendini öldürmek olmuş gibi duruyor, bunu yapmak için oluşturmaya çalıştığı orduya meyve sağlayan adamda kaybedince bu yüzden kızmış olabilir
Ölmek için gökyüzü adasından aşağı atlıyor denizcilere saldırmamış. Zaten ben kesin demedim burada öyle birazda uçuk durum tespiti yaptım.Kendini öldürtmek istese gider denizcilere saldırır Ordu kurup Wg'ye saldırıcak muhtemelen bi nevi Kamikaze