sabo her türlü anarşik
Dragon adam olsa çocuğunu ateşlere atmazdı, tutar çeker bir köşeye iki nasihat verirdi. Luffy'nin babası olmasa yüzüne bakmam.Hater Dragon geldi dedi sanki ''gel seni devrimci yapak'' diye.
O zamanda Luffynin beynini yıkamış derdin heralde :/ Senin sevdiğin Luffy belkide hiç olmazdı. Bak başı sıkışanı çekip kurtarıyor :/Dragon adam olsa çocuğunu ateşlere atmazdı, tutar çeker bir köşeye iki nasihat verirdi. Luffy'nin babası olmasa yüzüne bakmam.
Ben de Manwe'yi gördüm direkt. O da Odin sayılır zaten.Birisi de odin e benzetmiş dragonu.
Sen niye kızdın bu kadar?yazıyorum yazıyorum siliyorum şu okullar bi açılsın o zaman bazı kişileri ağır eleştirecem sırf yorum olsun diye kendini Öne atan ergenler sizlere diyorum.çoğu arkadaşa da teşekkürler bu ve özellikle önceki Bölümün yorumları vaktim oldukça okuyorum bayağı Bayağı Op'a zevk katıyorsunuz
Önce hayatlarına müdahale ediyor sonra gidin kendi çizdiğiniz yolda yaşayın diyor. Dragon=?O zamanda Luffynin beynini yıkamış derdin heralde :/ Senin sevdiğin Luffy belkide hiç olmazdı. Bak başı sıkışanı çekip kurtarıyor :/
Ya arkadaşlar ne güzel tartışıyorken birileri trol yapıp olayı başka yöne çekiyor veya birden Saçma eleştiriler yapıyorlar şu an telde olduğumdan yazamıyorum. Kızmak değilde daha çok sitem ediyorum tröllemeyin sarksalar diyeSen niye kızdın bu kadar?
Önce hayatlarına müdahale ediyor sonra gidin kendi çizdiğiniz yolda yaşayın diyor. Dragon=?
Daha çok zeus gibi o ya.Araştırdım.simdi olimpos gibi yerde yaşıyor,en güçlü falan.Ben de Manwe'yi gördüm direkt. O da Odin sayılır zaten.