Brook kral adamdır onu sevmeyenin içinde insanlık merhamet olacağını sanmıyorum aynı seriyi böyle insanlarla takip etmek insanı üzüyorBrook'un hikayesi tayfada ki en müthişlerden birisiydi bana göre. Brook'dan nasıl nefret edilir...
Brook kral adamdır onu sevmeyenin içinde insanlık merhamet olacağını sanmıyorum aynı seriyi böyle insanlarla takip etmek insanı üzüyorBrook'un hikayesi tayfada ki en müthişlerden birisiydi bana göre. Brook'dan nasıl nefret edilir...
Kesinlikle öyle... Rumbar Korsanları'nı da o kadarcık görmeyle bile kalpten sevmiştim. Brook'u sevmeyen bana göre samimiyetsizdir.Brook kral adamdır onu sevmeyenin içinde insanlık merhamet olacağını sanmıyorum aynı seriyi böyle insanlarla takip etmek insanı üzüyor
Gelmemesi için dua ediyorum... Oda bizi üzme pls....Bellamy tayfaya gelmez. Hayalimde bile canlandıramıyorum o kadar uzak.
Doflamingo'ya hapis şokundan sonra boşta kalacak. Öyle bi' sebebi olmaz yani gelmemek için.Bellamy kendisi istemez zaten tayfaya gelmeyi. Çünkü Luffy ile dövüşürken söylediklerini hatırlayın; Dof'u ne kadar kötü olursa olsun takip edecem demişti. Şimdi bil Dof Dof diye dolanır ortalıkta bence.
Onun izinden gidecem der yani. Onu demek istedim.Doflamingo'ya hapis şokundan sonra boşta kalacak. Öyle bi' sebebi olmaz yani gelmemek için.
Abi ne savunuyorlardı ama Sabo öldü diyeBiz sabo ölmedi"ciler " olarak. Yıllardır zihnimizde ki sahneyi çizmiş. :/
Ehehhehe
Sabo öldü bizim için. Bu bizim Sabamuz değil. Dragon tarafından taa çocukluğundan kafası yıkanmış, elinden özgür iradesi alınmış bir Sabo bizim Sabomuz olamaz.Abi ne savunuyorlardı ama Sabo öldü diye
Hater Dragon geldi dedi sanki ''gel seni devrimci yapak'' diye.Sabo öldü bizim için. Bu bizim Sabamuz değil. Dragon tarafından taa çocukluğundan kafası yıkanmış, elinden özgür iradesi alınmış bir Sabo bizim Sabomuz olamaz.