Aramızdaki bazı arkadaşlar hawkinsden daha kahin heral shanks kesin düşmez falan diyorlar.
Olay kahinlik , Hawkinslik bir durum değil. Hawkins herşeyi biliyor gibi davranmayın. Hawkins ya böyle bir öngörü yaptıysa '' O gün hiçbirimiz ölmeyeceğiz'' (Kizaru da bugün ölmeyeceğim dediği gibi ) ? Sakat kalırlarsa ne olacak ? Yani Hawkins'e bağlamamak gerekir. Herkes herkesi alabilir . Ama Bizim Luffy ve Law diğer 3 lüye denktir. Luffy ve Law için şu an Yonkou almak hayal. Ve bilinen birşey var ki bizimkiler evrendeki en iyi adalara gidiyorlar nedense. Şimdi gider Wano 'da kılıç power up,kesilmeme power up alırlar. Elbaf ta fiziksel güç power up alırlar. Yinede Yonkou savaşında Doflamingo'dan kötü duruma düşerler . Shanks'ın alınmayacağını düşünenler . Ana karakterin hedefi olarak düşünüyorlardır.
Benim düşünceme göre Yonkou savaşı öncesi Luffy ittafakı vs Kid İttifakı olabilir. Shanks'ı ben indireceğim diyebilir Luffy. Ve en güçlü Supernova olduğunu tüm dünyaya göstermiş olur.
Ya da ters köşe yapabilir. Big Mom'un gemilerine daldı Kid Crew. Big Mom da kin besleyen biri, şeker için ada yakıyor , Luffy ''Balık adam adası benim '' diyor. Seni bekliyorum diyor. Atarlı bir hanfendi anlayacağın. Ne hikmetse bu aralarda gemileri heryerde bu kadının. Kid ittifağını yolda karşıayabilirler bu da bir ters köşe olarak bize sağlanır. Ya da hepimizin hem fikir olduğu bir konu Yonkou almanın şu an için hayal olması. Bizim ittifak ve Kid ittifakı ortak olarak Big Mom düşmanı oldukları için . İlk Yonkou ya hepberaber saldırabilirler
Çok seçenek çıkıyor böylece.
Shanks'ı hedef seçmesinin bir nedini de şu olabilir. Fishman Island'da Big Mom ile münasebetimiz oldu. Tamago ve Pekomsu gördük. Punk Hazard'da BB 'nin elemanı olmuş Aokiji yi gördük. Dressrosa arcta ise BB komutanı Burgess, Kaido'nun elemanı Doflamingo , Devrimcilerin 2 numaralı adamı Sabo'yu gördük. Toplayacak olursak. Şu ana kadar yeni dünyada Big Mom,Kaido , Karasakal, Dragon ile ilgili bilgiler bize verdi ama ne hikmetse daha Shanks'a ait elimizde tayfasının elemanları hariç bir bilgi yok. Bu nedenle Shanks'ı devreye soktu ki bilgi alalım. Yoksa adam adada içmekten başka etliye sütlüye karışmıyor gözüküyor. Hem bilgi alacağız hem de belki Shanks yenilebilirde .Ama nedense inmeyeceğini düşünüyorum .Nedeni ise Luffy-Shanks,Beckmann,Roo ve Usopp-Yasopp karşılaşması ve birbirlerine verecekleri tepkileri bize göstermeden yenilmeyeceklerini düşünüyorum. Bu da Luffy'nin bir Yonkou indirmesi zamanından önce olamaz. Ayrıca BB'ye Aokiji gibi bir amiral gücü de hazır katılmışken Shanks'a neden saldırmadığı merak konusu.Hala çekiniyor olma ihtimali yüksek ya da Marco,Jozu gibi WB Crew arta kalanları Shanks 'ın bayrağı altına geçmiş olabilirler. Çünkü ısrarla WB'nin geri kalan komutanlarını da göstermiyor. Ayrıca Shanks vs si en son vs olmayada müsait. Mihawkı shiryu yenmediği takdirde. Shanks crewde bir mihawk görüp , bizim tayfayla savaşmaları durumu bile olabilir. Shanks tayfası nereye çeksen gelebilir , Hiçte şaşırtmaz
east bluenin en zeki adamı,kaptanın danıştığı Beckmann , rivayete göre en hızlı olan roo,en iyi keskin nişancı yasopp un hakkını versinde bana yeter
Ama ne olacaksa umarım tatmin edici olur