Bu matematik nasıl yapılıyor acaba? %10 bir yerde geçiyorsa kaçırmışım,dikkatsiz okuyorumBölüm yorumu olarak Luffy nihayet yüzde onunda olan Dof'u indirdi. Umarım kalkmaz daha biter vs.
Bu matematik nasıl yapılıyor acaba? %10 bir yerde geçiyorsa kaçırmışım,dikkatsiz okuyorumBölüm yorumu olarak Luffy nihayet yüzde onunda olan Dof'u indirdi. Umarım kalkmaz daha biter vs.
Seslenme çok sessizce uzaklaşmışlardı. Dofu eksilere çeken çıkmadı hala ama ümitliyim bu konuda.Bu matematik nasıl yapılıyor acaba? %10 bir yerde geçiyorsa kaçırmışım,dikkatsiz okuyorum
Böyle espiri yapılrı mı yauv? Ben görmediğim yeni arcı özledim.Amaneden daha yeni başlamıştı. Bitsin artık Sanjiyi özledik.
Bir an tutamadım kendimi.Böyle espiri yapılrı mı yauv? Ben görmediğim yeni arcı özledim.
Yeni arc 800.sayıda başlar.10 bölüm var.Dof 795.sayıda düşer desek.Kalan 3-5 bölümde parti yaparlar.Dünya hakkında bilgi verir.Dof daha bitmedi yani sürprizlere hazır olun.Yeni teknik çıkaracakBitti dövüş yauv.
Gözlük yenildi, dostum. Son sayfada var. En az 13 yıllık handikapı vardı ama.Gözlüğün Dof'suz hali gözükmedi daha, kesin gözlükten çıkçak 1-2 numara
Bir tane örnek göster deyince gösteremiyorsun. WB için gösterin deseler buralar dolup taşmıştı. Evet handikap var.Gözlük yenildi, dostum. Son sayfada var. En az 13 yıllık handikapı vardı ama.