meeteor. Bu arada Dof da Luffye vuramıyor zaten haki olanda da iş yok. Esneklik muhabbeti gereksiz durmuş. G4ün saldırılarının etki etmediği bir hayvan varmış bizimki ondan bir şekilde kurtulmuş anlatılan nokta orası mangada.Hayvanlarda haki olup olmadığını @meteor sormak gerek
Kesici saldiïrilari olan hayvanlar yok. Ya da Luffy Rayleogh' nin egitimi sirasinda ki filin saldirindan etkilenmedi yani. Ya da haki kullanan Tashigi' nin yumrugu Lucci' nin yumrugundan daha cok etki eder.Canavarı görmüş gibi konuşuyorsun,belki Doflamingo kadar tehlikeli veya hızlı değildi. Zaten Luffy lastik olduğu için doğal olarak haki kullanamayan hayvanların verdiği hasarın çoğunu absorbe etmiştir. Buna rağmen her yeri sargılar içinde ve sen buna kaçabilmiş işte diye sarılıyorsun.
Al bir yerinden yamultmadan dümdüz verdim,bakalım sen alabilecek misin?
Tashigi konusunda evet öyle. Hakisiz hiçbir yumruk Luffy e zarar vermez.Kesici saldiïrilari olan hayvanlar yok. Ya da Luffy Rayleogh' nin egitimi sirasinda ki filin saldirindan etkilenmedi yani. Ya da haki kullanan Tashigi' nin yumrugu Lucci' nin yumrugundan daha cok etki eder.
Lucci.Tashigi konusunda evet öyle. Hakisiz hiçbir yumruk Luffy e zarar vermez.
Bir yerden aklımda kalmış kullanan vardı galiba ama film ya da filler olabilir.
Yanlis mangayi mi okudum. Luffy' nn Lucci' nin yumriluklarindan ya da Impel Down da ki hayvanlardan zarar almamis miydi ?Tashigi konusunda evet öyle. Hakisiz hiçbir yumruk Luffy e zarar vermez.
Yumruksa zarar vermez. Lucci zaten Luffy karşısında yumrukla zarar vermeye çalışmadı. Rokushiki tekniklerini kullandı(diye hatırlıyorum)Lucci.