Ama Dof organsız :sYa vallahi gına geldi artık şu muhabbetten.Bir taraf A derken diğer taraf B diyor ve iki taraf da birbirini ikna edemiyor işte amma uzattınız. Kimin ne düşündüğünü herkes biliyor zaten her gün aynı şeyleri yazmaktan bıkmadınız mı?
Şu Dof mu büyük Luffy mi büyük mevzusu,handikap,garip garip % bilmem kaç gücü kaldılardan falan o kadar sıkıldım ki bir an önce şu arc bitse de kurtulsak artık diyorum.
Aynen iyi dedin. Dof arkada kaldı artık.Ya vallahi gına geldi artık şu muhabbetten.Bir taraf A derken diğer taraf B diyor ve iki taraf da birbirini ikna edemiyor işte amma uzattınız. Kimin ne düşündüğünü herkes biliyor zaten, her gün aynı şeyleri yazmaktan bıkmadınız mı?
Şu Dof mu büyük Luffy mi büyük mevzusu,handikap,garip garip % bilmem kaç gücü kaldılardan falan o kadar sıkıldım ki bir an önce şu arc bitse de kurtulsak artık diyorum.
Onarınca düzeliyor işte. Başka nasıl anlatayım bilmiyorumBak kendin diyorsun onarıyor, yani onarmamış değil mi hasar almış yani. Yeterli vakit diyor. Kendimi sıfırladım mı diyor? Bir tane vişne suyu içsin kanıda yerine gelir zaten.
Ama Dof organsız :s
Nickini ve avatarını Zoroya adamış bi Zoro fanına Luffyi böyle savunmak yakışmıyor. Yoksa Zoronun izinden gidip Luffye onun gibi abilik mi yapıyorsunOnarınca düzeliyor işte. Başka nasıl anlatayım bilmiyorum
Bizim evrenle op evreni bir miKafan yarıldı çok acıyor ve kan kaybediyorsun doktor hemen gelip 1 dk. da kafanı dikti ve canını kurtardı.
Yaşıyorsun ama acı hemen geçer mi ve kaybettiğin kan ne olacak.
Zoroyu asla savunmadım aslında Luffy fanıda değildim ama Dof fanlarına inat Luffyi savunuyorum.Nickini ve avatarını Zoroya adamış bi Zoro fanına Luffyi böyle savunmak yakışmıyor. Yoksa Zoronun izinden gidip Luffye onun gibi abilik mi yapıyorsun
Alttan alttan odunu veriyorsun sonra hadi genel tartışma. Tıtıtıtıtı..Şu konuyu daha fazla baltalamayın yeter. Tartışmanızı ''genel tartışma'' dan sürdürün.