yok sen at. Herkes yapıyormuş işte. Ha pica de bana istersen. Blammy çöp filan ama chopimizden güçlü be fazlası ile.
Bellamy Franky aşağısını alır sadece Chopi olsa yine iyi
yok sen at. Herkes yapıyormuş işte. Ha pica de bana istersen. Blammy çöp filan ama chopimizden güçlü be fazlası ile.
Bellamy Franky aşağısını alır sadece Chopi olsa yine iyi
yahu at arkadaşım kare sadece. Mangada var mı? Varsa bende göreyim.
Bu elemanda koka yok diyorsan senin sorunun, chopper bunu alıryahu at arkadaşım kare sadece. Mangada var mı? Varsa bende göreyim.
ve bu topuklu baya bayada iş yaptı. 3-4 isim aldı Chopi ağlarken.
B.haki yapan koka neden yapamasın?Üstlelik Chopper korkak olmasa güçlü bir karakter.O kadar küçümseme tamam Burgess fazla kaçar ama doc ve eşşeğini(bunu Sengoku bile gömemedi) gömer Chopper.Bir seviyesi var bu rengeyiğinin? ve nerde kokomuz? b. haki demedik? Ve daha da önemlisi tashigi yener mi Chopiyi? şöyle bi düşününce yener heralde ama o forda bu kıza isabet ettirecek hız var mı? Neyse yener.
Ben şapkasının üstüne bebek şapkası taktı sanıyordum öyle duruyor gibi sanki.B.haki yapan koka neden yapamasın?Üstlelik Chopper korkak olmasa güçlü bir karakter.O kadar küçümseme tamam Burgess fazla kaçar ama doc ve eşşeğini(bunu Sengoku bile gömemedi) gömer Chopper.Bir seviyesi var bu rengeyiğinin
Chopper yeterince güçlü.Haki açması kaldı artık. Bir de korkaklığını atması.Hazinesi olan şapkayı çıkarmasaydı şu an tayfadaki favorilerim arasındaki yerini de korurdu.
Yine de ben Hiluluk adına baya kırıldım Chopper'a.Umarım öyledir..Öyleyse de Oda'nın halt yemesi olur.Chopper temize çıkar.Epey severdim Chopper'ı ama o büyük sempatim şapkayla birlikte gitmişti.Ben şapkasının üstüne bebek şapkası taktı sanıyordum öyle duruyor gibi sanki.
Sen ne yazdığının farkında değilsin ya da bizimle kafa buluyorsun. Croco, Enel, Lucci gibi adamlardan güçlü mü chopperın şu dev hali şimdi sana göre ??Chopper şuan, Luffy nin 2 y önce yendiği tüm rakiplerden daha güçlü dev haliyle ( Moria hariç ) , Bellamy e de 1 tane darbe indirse tek atar geçer, haki ve ya koka kullanmaları bir şey ifade etmiyor, ayrıca o sahnede Burgess koka yapmıyor aksine Sabo koka yapıp kırıp geçiriyor bu kadar basit
Sabo, kokasını belli alana yayabiliyor o Burgess ın zırhına yayıyor kokayı Sabo öylece iteliyor
Bu çocuk güclü bea