Roronoa Zoro
Sabo karaktersizin tekidir. Kardeşini öldürdüler ama kin gütmüyor. Evladım olsa redederim.
Eger sabo icin diyorsan unutma ki bu seriyi 1 insan ( Eiichiro Oda ) yaziyor ciziyorHerkesin karakterine kimse karışamaz.
Şimdi Sabo'nun karakterine mi dedin yoksa Oda'nın çizdiği karakter olan Sabo'yu mu kast ettin? :/Eger sabo icin diyorsan unutma ki bu seriyi 1 insan ( Eiichiro Oda ) yaziyor ciziyor
Her ikiside ayni kisiye cikiyor, yani bir karekteri degerlendirilirken diger karekterlerinde benzer yanlari vardir cunku yazar ve fikir sahibi ayni kisi, mangakaŞimdi Sabo'nun karakterine mi dedin yoksa Oda'nın çizdiği karakter olan Sabo'yu mu kast ettin? :/
Kolezyumdaki dovuste burgesin haki kullandigina dair birsey gecmedi. Kolundaki tuhaf bir aletle saldirdi saboya haki kullanan saboydu hatirladigim kadariyla. Son bolumdede haki kullanan hali yoktu ki. Saboya dokunamadi bile. Belki vardir hakisi ama. Hicbiryerde ne cizildi nede bahsi gecti. En azindan ben gormedimIssho dahil bu saydığım 4 kişi her türlü kafesi alabilecek kapasitedeler.
Manga takibinde pürüzler gördüm. Kolezyumdaki final dövüşünü görmedin madem bari son bölümdeki haki kullanan halini kaçırmasaydın.
Haki vs Sabo ya bir daha bak. Bence görebilirsin.Kolezyumdaki dovuste burgesin haki kullandigina dair birsey gecmedi. Kolundaki tuhaf bir aletle saldirdi saboya haki kullanan saboydu hatirladigim kadariyla. Son bolumdede haki kullanan hali yoktu ki. Saboya dokunamadi bile. Belki vardir hakisi ama. Hicbiryerde ne cizildi nede bahsi gecti. En azindan ben gormedim
Elindeki siyahliga diyorsan eldiven o animeye de baktim.Haki vs Sabo ya bir daha bak. Bence görebilirsin.
Bölüm buldum geldim. meeteor bizim ocaktan yanlış olmaz ona! Var diyorsa vardır;Elindeki siyahliga diyorsan eldiven o animeye de baktim.
Not: gozlerim saglam kor degilim