Aynen shiryuu mihawk'ı yenip en iyisi olacak shiryuu elmas meyvesi alırsa zoroda elması kesip en iyi kılıç ustası olacakBende senle aynı fikirdeyim.Oda bence Shiryu olucak.Mihawkla kapışma sebebleride shansk olucak.Ve ben Shiryunun elmas meyvesimi yiyeceğini düşünüyorum.Mihawkı yenmesindede bunun etkili olacağını düşünüyorum.
Kafan iyi herhalde, ağırlık derken kilosundan bahsetmiyoruz. Makam ve mevkisinden bahsediyoruzDoffye çökmemesinin sebebi ağırlık falan değil.Doffinin hala şişibuki ünvanının olması.Doffye girişip amirali ve denizcileri kendisine musallat etmek istemiyo.En azından tek başınayken.Tabiki Doffinin meyve çok iyi ama Luffinin meyveye sulanmasıda kendi için.Dövüş stiline çok uygun.Belki elmasıda düşünüyodu ama Luffinin yaptığı bu teknikleri ve hakiyle olan meyve kombinini görünce çok hoşuna gitmiştir.
Senin orda yazdığın ağırlığı ben şişibukilikten çok Doffinin gücü ve ayakta olmasına dayanarak yazdığını düşündüm.[PARDON] kusura bakma.Kafan iyi herhalde, ağırlık derken kilosundan bahsetmiyoruz. Makam ve mevkisinden bahsediyoruz
Buggy sama çükübiklik ünvanına ağırlık katan isimdir benim gözümde.Senin orda yazdığın ağırlığı ben şişibukilikten çok Doffinin gücü ve ayakta olmasına dayanarak yazdığını düşündüm.[PARDON] kusura bakma.
Buggy sama çükübiklik ünvanına ağırlık katan isimdir benim gözümde.
Kim takar şiçiliği, neyse...ben şişibukilikten çok