Mansherry'nin yeteneği tam olarak bilinmiyor ama belki hedefi baştan ayağı iyileştiriyor olabilir. Ki bu durumda;Luffy yaralı değil,G4 kullanımından dolayı bitkin düştü. Hiçbir faydası olmaz yani.
Dof ölür.
Mansherry'nin yeteneği tam olarak bilinmiyor ama belki hedefi baştan ayağı iyileştiriyor olabilir. Ki bu durumda;Luffy yaralı değil,G4 kullanımından dolayı bitkin düştü. Hiçbir faydası olmaz yani.
Dof ölür.
Hatırladığım kadarıyla dof herşeyi eski haline getirmek için prensesi kullanabiliriz diyordu dof'un tayfadan biride prenses kaçtı deyince dof iyice delleniyordu . Yani sadece canlıları değil cansızlarada etki edebiliyor heralde ki bu seviyede bi yetenek luffy'i direk en baştaki haline gtirebilir kanımca .Luffy yaralı değil,G4 kullanımından dolayı bitkin düştü. Hiçbir faydası olmaz yani.
Ben öyle bir izlenim alamadım o yetenekten ama neden olmasın ki. Olursa niye böyle oldu demem yani.Hatırladığım kadarıyla dof herşeyi eski haline getirmek için prensesi kullanabiliriz diyordu dof'un tayfadan biride prenses kaçtı deyince dof iyice delleniyordu . Yani sadece canlıları değil cansızlarada etki edebiliyor heralde ki bu seviyede bi yetenek luffy'i direk en baştaki haline gtirebilir kanımca .
Odanın o şekilde bir güç vermesi tamam da aniden iyileşme gibi bir durum yok büyük ihtimalle yoksa şimdiye Law çoktan aşağıya inmişti.Hatırladığım kadarıyla dof herşeyi eski haline getirmek için prensesi kullanabiliriz diyordu dof'un tayfadan biride prenses kaçtı deyince dof iyice delleniyordu . Yani sadece canlıları değil cansızlarada etki edebiliyor heralde ki bu seviyede bi yetenek luffy'i direk en baştaki haline gtirebilir kanımca .
Az önce attığım mesajda net yazıyor hatta bayılmış pert olmuş bi askeri tek damlayla iyileştiriyor ayağa kaldırıyor ama o sayfada değil bi kaç sayfa öncesine bak .Odanın o şekilde bir güç vermesi tamam da aniden iyileşme gibi bir durum yok büyük ihtimalle yoksa şimdiye Law çoktan aşağıya inmişti.
Baktım hacı.Fakat Luffy'nin durumu enerji kaybı,yorgunlukla alakalı.İyileştirilecek bir fiziksel hasarı yok ki. Prensesin gözyaşları bunlara da çare oluyor mu onu bilmiyorum işte.