Roronoa Zoro
Luffy kurşunla ölmez. Luffy kazanır.Tek kurşunluk işi bile kalmadı Luffy'nin ama yere göğe sığdıramadınız.
Luffy kurşunla ölmez. Luffy kazanır.Tek kurşunluk işi bile kalmadı Luffy'nin ama yere göğe sığdıramadınız.
Ağzına sıkarDof için sorun değil, ipleri ile biçer geçer ama 10 dakika çay ve sigara molası varsa, işler değişirLuffy yorgun hasarlı değil. Kurşun zaten işlemiyorda Luffyi öyle kolay saf dışı bırakamazsın.
Yonkolar ve amiraller dışında bu güçte bir adamla karşılaşması güç.Luffy"nin daha çok yolu var.Yeni Dünya"nın girişinde tükendi lastik velet Dof"tan daha güçlü adamlar çıkıcak karşısına.Kısaca Luffy"nin bu bölümde gördük ki G-15"e kadar yolu var
Tekrar ediyorum one piece mantığını ANLADIĞIN zaman görüşelim .
İkinci mesajı yazan birisinin One Piece mantığının lafını yapması gülünç.Bütün one piece arclarında aynı muhabbeti yapmaktan sıkıldım cidden , gidiyorsunuz kötünün tarafını tutuyorsunuz eyvallah ama ana karakterin ana kötüden daha güçlü olduğunu bir türlü kabul etmek istemiyorsunuz . Lucci olayında da sayfalarca paylaşım yapmıştım yinede bu zihniyetlere ama laf dinletemiyordum , tekrar ediyorum mangaka ne derse odur ve arc sonu dayak yicek olan dof olduğu için luffy>doffy NOKTA .