İki parça et getirseler çözüm olacaklar ama herkes can derdinde. :/Baktım hacı.Fakat Luffy'nin durumu enerji kaybı,yorgunlukla alakalı.İyileştirilecek bir fiziksel hasarı yok ki. Prensesin gözyaşları bunlara da çare oluyor mu onu bilmiyorum işte.
İki parça et getirseler çözüm olacaklar ama herkes can derdinde. :/Baktım hacı.Fakat Luffy'nin durumu enerji kaybı,yorgunlukla alakalı.İyileştirilecek bir fiziksel hasarı yok ki. Prensesin gözyaşları bunlara da çare oluyor mu onu bilmiyorum işte.
Reyiz o keşmekeşde kim nerden bulucak ocakbaşınıda et hazırlıcakİki parça et getirseler çözüm olacaklar ama herkes can derdinde. :/
Okurken orasını kaçırmışım ya da aklımdan çıkmış demek ki. Ancak yine de bir sınırı vardır bu işin yoksa bu işin içinden çıkılmaz. Ben belli bir seviyeye kadar işlediğini düşünüyorum açıkçası.Az önce attığım mesajda net yazıyor hatta bayılmış pert olmuş bi askeri tek damlayla iyileştiriyor ayağa kaldırıyor ama o sayfada değil bi kaç sayfa öncesine bak .
Kardo bir kaç sayfa sonrasında lola diyorki yaşam süresinden çalarak nesneleri bile eski haline getiriyor ki canlılar direkt olarak iyileşir diye düşünüyorumOkurken orasını kaçırmışım ya da aklımdan çıkmış demek ki. Ancak yine de bir sınırı vardır bu işin yoksa bu işin içinden çıkılmaz. Ben belli bir seviyeye kadar işlediğini düşünüyorum açıkçası.
O kadar ileri bir seviyede olsa Doffy'e kalmazdı bu meyve bence. Bu güçten kimsenin haberinin olmaması tuhaf değil mi ya da dünya hükümetinin böyle bir gücün varlığını bilip onu ele geçirmeden durması biraz kıllandırıyor yoksa haklısın gördüğümüz kadarıyla şuan bir sınırı yokmuş gibi duruyor (Belli bir miktar kullanabilmesinin dışında).Kardo bir kaç sayfa sonrasında lola diyorki yaşam süresinden çalarak nesneleri bile eski haline getiriyor ki canlılar direkt olarak iyileşir diye düşünüyorum
Dolmaz onlar. Dolması için bi seçeneğin yüzde yüz oy alması lazım.Konuyla alakasız ama bu anketteki barlar kaçta doluyor?