Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785: Bacaklarınız Kırılsa Bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çeviri için mangastream'ın yayınlamasını bekliyorum.

Doffy bu bölüm de açıkladı üstelik.
Luffy normalde ya doruki + haki ya da doruki + meyve ile saldırılarını yapıyordu. G4 ile meyve ve haki bir araya geldi. Şimdi doruki + meyve + haki bir arada saldırdığından çok güçlenmiş oldu. Bu özelliklerde G4 ile bir artış olmadı yani. Ama bu dövüş sonrası bir artış olması beklenebilir. Ne de olsa tecrübe kazanmaya devam ediyor.
Meyve vuruş anlamında güç katmaz. Luffy önceden önce uzayıp sonra koka yapsa dahi meyvesini kullandığı gerçeği değişmiyordu. Meyve+doruki+haki vardı gene. Şimdi tek fark önce kolu uzatıp sonra koka yapma olayı yok. Kokalıyken de uzuyor istediği gibi. Ha avantajdır elbet ama vuruş gücüne katkısı olduğunu sanmıyorum. Vuruş gücünü artıran saf güç oldu.

Burgess kalsam mı gitsem mi diye düşünüyor. Acaba gitmeye karar verse gidebilecek mi? Birde sanırım bir takip üzerindeyken Burgess'e rastlıyor o kız.

İlk okuduğumda, Zoro gene kayboldu sandım.

Franky'nin aklına bir şey gelmiş. Belki herkesi fabrikaya sokacaktır.
Yaşlı teyzenin tabanları yağlaması süper.

Yeniden bunu paylaşıcam, acayip hoşuma gitti.

Şunu da @Res paylaşmıştı sanırım. İlginç bir şey. :D

Son olarak ilginç bir fanart;

hacı bu güne kadar böyle birşey gördün mü?
sadece Teach yapabildi onu oda yami yami sayesinde diye biliyoruz yani senin dediğin olay biraz zor.
Doflamingo ace'in meyveyi nasıl aldı, marineford'a bir meyve ile gidip ace'in ölümünü bekledi sırtlanımız. Bilmediğimiz başka bir yöntem yoksa.

Luffy'nin çakrası yani hakisi tırtlamak üzere:p One Piece villain'ları hiç böyle bir şey yapamadan yenildiğini gördünüz mü yukarıda bir arkadaşında dediği gibi, luffy'i daha paspas olmadı. Belki gerçek arc boss'u CP0 çıkacak, kuma olayı gibi:fool:

Meyve vuruş anlamında güç katmaz. Luffy önceden önce uzayıp sonra koka yapsa dahi meyvesini kullandığı gerçeği değişmiyordu. Meyve+doruki+haki vardı gene. Şimdi tek fark önce kolu uzatıp sonra koka yapma olayı yok. Kokalıyken de uzuyor istediği gibi. Ha avantajdır elbet ama vuruş gücüne katkısı olduğunu sanmıyorum. Vuruş gücünü artıran saf güç oldu.
Meyvesini kullandığını kimse inkar etmedi ki. Buradaki olay füzyon. Daha öncesinde meyve ve haki aynı anda ama bağımsız kullanılıyordu.
Meyvenin güç vermemesi ne demek anlamadım. Luffy saf gücü hariç meyvenin elastik özelliğiyle ciddi şekilde vuruş gücünü artırıyor. Kolunu uzatmadan yaptığı saldırı ile kulunu uzatarak yaptığı saldırı bir olamaz.

Dof"un Ace"in meyvesini Marineford"ta alma ihtimalinden yürüdüm :D
Doflamingo ace'in meyveyi nasıl aldı, marineford'a bir meyve ile gidip ace'in ölümünü bekledi sırtlanımız. Bilmediğimiz başka bir yöntem yoksa.

Luffy'nin çakrası yani hakisi tırtlamak üzere:p One Piece villain'ları hiç böyle bir şey yapamadan yenildiğini gördünüz mü yukarıda bir arkadaşında dediği gibi, luffy'i daha paspas olmadı. Belki gerçek arc boss'u CP0 çıkacak,; kuma ooayı gibi:fool:
Doffy'nin meyveyi nasıl ele geçirdiği belli değil.
Ace öldükten sonra meyve illaki tekrar ortaya çıkmıştır. Doffy geniş yeraltı ve yerüstü ağını kullanarak meyveye ulaşıyor sadece.

İşte o da tuhaf, koskoca one piece aleminde meyve nereden çıkacak veya kim bulabiliecek. Hatta bulunabilecek mi bu kadar kısa sürede, meyve izi nasıl sürülecek:(

Meyvesini kullandığını kimse inkar etmedi ki. Buradaki olay füzyon. Daha öncesinde meyve ve haki aynı anda ama bağımsız kullanılıyordu.
Meyvenin güç vermemesi ne demek anlamadım. Luffy saf gücü hariç meyvenin elastik özelliğiyle ciddi şekilde vuruş gücünü artırıyor. Kolunu uzatmadan yaptığı saldırı ile kulunu uzatarak yaptığı saldırı bir olamaz.
Kolunu uzatıyordu zaten? Ben bir olur demiyorum ki. Farkı söylüyorum. Luffy red hawk ile 5 vurdu diyelim. Vurduğu sırada Dofa şu anki gibi önce koka yapıp sonra uzatsa yapacağı vuruş gene 5 olur. Önce veya sonra koka yapması fark etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık