Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785: Bacaklarınız Kırılsa Bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birisi özet geçebilir mi la ne olduğunu? Virüs girdi tele diğer siteler açılmıyor. Salt bu. Bitmiş diyolla dövüş. Öyle ise iyi. Hem arcın uzamaması açısından hem de Lufy'nin % 100 Dof'u da dövebileceğini göstermesi açısından.
Bitmedi galiba. Yani 50 50 bitmiş de olabilir bitmemiş de. Yani bitmiş gibi duvara yapıştı Dof, başı öne eğik ve halk seviniyor ama bir şey eksik gibi. Bitmedi gibi geliyor bana.

Not. Başka sitelere yönlendiriyorsa bana da oluyordu. Önbelleği temizle geçmişten düzelir büyük ihtimal.

Bence sen tekrar izlemelisin animeyi haki ile kapladığında vücut kesilmez kendinde diyorsun daha az hakisi olduğu için yara izi olmadı o zaman neden kesildi vücudu hani nerde haki ? arkadaşım senin için bir bölgeyi haki ile kaplamak hikaye mantığına göre nedir tashibi neden haki kaplı vergoya çizik bile atamıyor söylermisin ?
Animeyi izle diyip durma zahmet olmazsa.
Haki savunması diye bahsettiğimiz ve hakili saldırılara karşı iş gören bir olay var.
Bak iki örnek sana;

Türkçesi ne zaman çıkar değerli arkadaşlar :)
Çeviri bitti, edit bitince yayınlanır.

Olabilir mi bilmemde.Meyve Kullanıcısı öldükten sonra gücü en yakındaki şeytan meyvesine geçiyorsa.Burgess alabilir.
Çok fantastik hayaller peşindesin. :S

Meyve kullanıcısı öldükten sonra en yakın meyveye mi giriyor bilmiyorum ama sanırım, her şeytan bellir bir meyveye giriyor.
Bu attığın sayfalar Caesar'ın yapay meyve yapımını gösteriyor sadece. Şeytanlık bir durum çıkartamayız buradan.

Bu haki aşma muhabbeti ne yav. Önemli olan total güç. Luffy'nin hakisi de fazla olabilir Dof'un hakisi de. Niye kafa yoruyorsunuz ki? Totalde Luffy savunmasını aşıp zarar veriyor. Önemli olan o.

Animeyi izle diyip durma zahmet olmazsa.
Haki savunması diye bahsettiğimiz ve hakili saldırılara karşı iş gören bir olay var.
Bak iki örnek sana;

Çeviri bitti, edit bitince yayınlanır.

Çok fantastik hayaller peşindesin. :S

Bu attığın sayfalar Caesar'ın yapay meyve yapımını gösteriyor sadece. Şeytanlık bir durum çıkartamayız buradan.
Dof"un Ace"in meyvesini Marineford"ta alma ihtimalinden yürüdüm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık