Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 785: Bacaklarınız Kırılsa Bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bölüm 10 numaraydı ama en çok kapaktaki kare dikkatimi çekti poneglyph ise direk Luffylerin yanlarına geliyorlar demektir.

Teori
Jimbei ve wadatsumi bizimkileri alıp zou adasına geçtikten sonra bigmomun eline düşen sanjilere akıcaklar bence

Sen G4 mevzuunu dışarıda bırakıyorsun böyle. Heralde fark edecek. G4 o kadar gücü nerden alıyor sence? Önce yaptığı için gücü katlandı.

Punk Hazard'da yapay meyveler vardı.

Kuma'nın yüzü var.
Abi sizin mi yoksa benim gözdemi sorun var.Onun neresi kuma.Ben frankye benzettim.

İşte o yapay olduğu için, normal şeytan meyvelerinde geçerli olmayabilir demek istiyorum. Bu arada smiley smiley diyince bir şey fark ettim, Smiley'in ölümüyle falan alakalı bir şeymiş; http://tr.wikipedia.org/wiki/Piroklastik_akıntı
Bende olabilebilür demek istiyorum. Hacıt bilimsel tartışmadan çok uzaksın, atomu parçalamamda hiç yardımcı olmuyon:oleyo::p Neyse konu dışı için özür, dof'tan nereye geldi olay:mincika:

Bu Kaido zoan fetişi mi la acep. Baksanıza mera mera için ne Dof'tan zorla alma ne de turnuvaya adam gönderme gibi yollara gitmemis?

Çok haklısın kardeş. Bence büyük ayıp bu durum. Siteye hiç yakışmıyor. Hem 5 dk bile sürmez, fazla zaman vermişsin.
Bi ara bu çeviri muhabbeti oldu bende one piece çevirilerine katılayım dedim konuştuk. Bana sıkıcı bir manga verdiler bunu çevir durumuna bakalım diye :) mangada bazı yerlerde güzel çeviri yapmak için duruma göre değişebilecek olayların öncesini sordum ne görüyorsan öyle çevir gibi birazda aşağılayıcı ve alaycı bir tavırda cevap aldım :) bende vazgeçtim üslüp çok önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık