Picanın dev halinin Vergodan ne eksiği var?Yav arkadas sırf zoronun rakibi diye picanin adini vergoyla bbirlikte anar oldunuz bıktım artık sinir krizleri geçiriyorum yyorumlari okurken
Picanın dev halinin Vergodan ne eksiği var?Yav arkadas sırf zoronun rakibi diye picanin adini vergoyla bbirlikte anar oldunuz bıktım artık sinir krizleri geçiriyorum yyorumlari okurken
Zoro Pica'yı indirmeden, hatta rakibi olacağı kesinleşmeden önce Vergo'dan güçlüdür, bak tam Dof'un arkasında falan deniyordu. Ne zaman Zoro'ya yenildi, bi' anda aşırı güçsüz ilan edildi.Yav arkadas sırf zoronun rakibi diye picanin adini vergoyla bbirlikte anar oldunuz bıktım artık sinir krizleri geçiriyorum yyorumlari okurken
Bu Vergoyu ne abartınız arkadaş ya sonuçta teke gitmiş bir adam. Full beden hakiyi Picada yaptı. Vergoayrı bi yere konmadı Dof sadece hakisini unuttun mu gibi birsey demişti. Adamına güveniyordu sadece. Yöneticiler arasında bi fark yok hepsi tek saldırıyla gitti.Picanin dev hali tas yığını sadece ne mi farki mi var vergoya zarar vermek icin hakisini asman lazım ama kayayı herkes parçalar yerini bulmak sıkıntı sadece, yapmayin etmeyin ilk tanitilirken bile vergo ayri bi yere kondu ben sadece trebolda hayal kırıklığına uğradım picaya gucsuz demiyorum ama vergo degildir