Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 778: Beş Numaralı Taktik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy=Zoro :oleyo2:
Edit: Hyouzouya elini kestirmesiydi Luffy,belki biraz kabul edebilirdim Zoronun Luffye ayak uyduramayacağını ama rahat ayak uydurur.
Kid ne kadar güçlüdür sence?Killer onunla eşit seviyede midir?

Bence Luffy Zoro'dan güçlüdür ama ben fazla fark olmadığını düşünüyorum.
Amiral seviyesi için daha yol var.Tayfa şu an için amiral alamaz bence.

Alpamis

:/
Cidden ayak uydurur Robin bile hakubaya ayak uyduruyor. Zoro anca Kizaruya ayak uyduramaz Luffy filan sorun değil.
Zoronun saldırı hızı ise Lufffy'den hızlıbile olabilir adam ilk bölümden beri hızlı saldırıları var ama sıyrılma hızı zayıf Zoronun ama onun yerine kılıçlarıyla koruyor kendini.
Olabilir zararda verir.Ama ben çok zorlayacaklarını sanmıyorum:)

Luffy zoro ve sanji'den bir tık üstün değildir. 2 tık üstündür. Nedenini söyleyeyim. Senin sözlerine göre konuşuyorum. Doflamingo ile tayfası arasında bariz fark var . Pica'nın dediğin gibi dövüş tekniğini bile göremedik. Doflamingo Law ile Luffy ' ye aynı anda dalan adam. Bariz şekilde amiralin 1 tık altı bir karakter görünümünde. Bu adam tüm tayfamla Amirali alma şansımız var diyor. Dikkat edersen rakibin güçlüyse sayının önemi yok. Doflamingo harici tayfasını Issho teke alır. Hatta Zoro'yu sal Doflamingo harici herkesi alır. Issho ile kapışacak bir Doflamingo kalıyor yani az bir destekleri olur tayfasının. Sadece bu da değil tabi . Gösterilenlere göre konuşursak açıklama yapmaya bile gerek yok . Tayfası teke giderken kendisi 2 üst düzey supernovayı ne hale sokuyor. Law ile Doflamingo arasında 1 tık fark vardır.Adam kolayca kolunu kesti attı, Luffy gösterilenlere göre tek başına alıcak bu adamı. Yenecekse bu fark 2 ye çıkar gider. Law ile Zoro arasındada çok fark yoktur . O yüzden 2 diyorum ben :D
CP9 arc'ın da olayın anlaşılması gerekliydi aslında ; Luffy vs. Lucci = 4000 dourikilik bir dövüş, Zoro & Sanji vs. Kaku & Jabra = 2000 dourikilik dövüşler, yani 2 kat fark demek muazzam bir fark demek, Dof ile tayfası arasında da aynı şekilde 2 kat güç farkı var gözüküyor, Dof = 4000 ise, Vergo = 2000 dir en fazla.

En iyi ihtimalleri düşünün. Zoro gerçekten eşit olsun. Yahu Luffy, Croco ile eşit miydi? Hayır aştı kendini yendi. Lucci ile eşit miydi? Hayır ama devirdi. Zoro eşit olsa dahi böyle bir iradeyi deviremez. Adam kimleri aşmış, bu arc da Dof'u aşacak. Sonda iptal yapma avantajı olan çift meyveli BByi yenecek. Ki o BB Shanks'ı da yenebilir, muhtemel bir teoridir bu. Yani o yenme hayalinizi bir atın kafanızdan en iyi ihtimalde dahi.

Bana kalırsa eşitlik dahi yok zaten.

Roronoa Zoro

"Sanji ile Zoro aynı güçtedir"
HAHAHAHAH
"Vergo Zoro'ya tek atar"
HAHAHAHAH
"Mihawk ile Zoro arasında şimdi bile dağlar kadar fark vardır"
HAHAHAHAH
"Zoro B. Haki kullanmıyor"
HAHAHAHAH
"Law ile Zoro yakın güçte değiller"
HAHAHAHAH.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık