Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam haklı.Senaryo direk dofun kuyusunu kazma amaçlı taraflı bir biçimde ilerleyince haliyle bunlar oluyor.Mangaka objektif aktarmıyor bir kere.Dof küçümsüyor adam gibi saldırmıyor falan ikinci bir şans ele geçiyor.Lawı özellikle öldürmüyor falan fıstık.Daha bu iş Sugar'ın saçma sapan bayılmasından sonra belliydi.Mangaka mantık aramıyor ki bir tane şeytan koy ortaya herkes taşlasın sonra luffy D. muhabbetiyle patlamalar yapıp sınırları aşıp dursun.Dragon ball muhabbeti işte db serileri haddinden fazla etkilemiş keşke biraz daha az etkileseydi.
Bu , sırf hakisiz hali ile Eneli yendi diye Enelin gücünü kabul etmeyen insanlara ders olsun. :)

Üye silindi 1004

Lawın kol bacak taktığı yüzlerce kişi vardır. Adamın kalbi çıkarıp , üfle temizle tak yeteneği var.
Bir kolu mu takamayacak ? Omuzdan kesmeyi bırak isterse , göğüs kafesinin yarısından itibaren alsın. Meyve yeteneği
sayesinde bir şey olmaz. :W
Bunu neye dayanarak söyledin ki ? Meyve yeteneğinin kaybolduğuna dair bir bilgi mi var elinde ?

Ek olarak ,
Father - Roci - Mingo
Bellamy - Law - Mingo üçlüsü arasında bir bağlantı oluşturdu bende .:T
Bellamy de lawın tarafına geçerse mükkemmel olur. Yani o son vuruş Mingoya.
Law'un meyve gücü normal bir kopmayı düzeltir mi? Buna dair kesin bir bilgi yok. Ayrıca meyvesinin iyileştirme özelliğinin prensiplerini bilmiyoruz. Sadece Law'un hastalığını geçirmiş. Ayrıca kullanıcısına gençlik verdiğini biliyoruz. Fiziksel bedenin sahip olduğu bir eksiği düzeltip düzeltmeyeceğini bilemeyiz. Son olarak dövüş hala sürüyor, Law uzun bir süre daha kendi koluyla ilgilenemez.

Law'un meyve gücü normal bir kopmayı düzeltir mi? Buna dair kesin bir bilgi yok. Ayrıca meyvesinin iyileştirme özelliğinin prensiplerini bilmiyoruz. Sadece Law'un hastalığını geçirmiş. Ayrıca kullanıcısına gençlik verdiğini biliyoruz. Fiziksel bedenin sahip olduğu bir eksiği düzeltip düzeltmeyeceğini bilemeyiz. Son olarak dövüş hala sürüyor, Law uzun bir süre daha kendi koluyla ilgilenemez.
Normal kopma nedemek ? Kopma kopmadır. Bir uzuvun yerine istediği şeyi takamıyor mu yeteneği ?
Ben takıyor diye biliyorum. Cerrah meyvesi len işte kolu mu takamayacak yapmayın arkadaş :/

Jinbei'nin ve Luffy'nin Marineford sonrası hallerini hatırla. Turp gibi maşallah ayaktalar. Prensipleri yeterince biliyoruz "bence".

Normal kopma nedemek ? Kopma kopmadır. Bir uzuvun yerine istediği şeyi takamıyor mu yeteneği ?
Ben takıyor diye biliyorum. Cerrah meyvesi len işte kolu mu takamayacak yapmayın arkadaş :/
+1

Yahu bu ne saçmalıktır. Senaryoyu zaten adam yazıyor. Sizin dediğiniz gibi olsa başından beri Dof'u bu kadar abartmazdı. Direk savaşa sokar yeniltirdi. Ne siz wow Dof gibi adam nasıl yenildi derdiniz ne de biz Luffy bu arc seviye atlayabildi diyebilirdik. Her arc Luffy güç olarak birini aşması lazım.
Bu adamı aşamaz işte sorun burada.Hadi lucci yi aştı.Ama bu adam direk antisi.Üstüne adam b.haki de usta ve yüksek seviye de.Her meyve saldırısı luffy için ızdırap olur.Delip geçiyor herif anlatmak istediğim bu.Ki luffy full beden de yapmadı.İlla ki bir tarafının kopması lazım.Dof ta dayanıklık üst seviye,gayet yok edici meyve var.Üstüne yüksek haki var.Rakibi lastik.Sen bunu deliyorsun.EE daha ne ? Ben yenemez demiyorum.Luffy yener.Ama temcit pilavını geçti.Akla mantığa uymuyor artık.Ya dof gibi adam çıkarmayacak,ya da farklı teknik verecek luffy ye.Başka yolu yok artık.Yalama oldu kral-prenses davası,üstüne arc boss'unu salakça yenmesi.

Karşısında anti meyvesi var ve hala sınır muhabbeti :D Bırakın şu ''d'' muhabbetini.Sınırı varmış falan eskidi bu.Enel vs si zaten fiyasko mangaka altında kalkamadı hadi onu geç.Lucci gibi zeki güçlü adam,delici saldırıları bırakıp mal gibi g3 önünde durup saldırı karşıladı.Sonrası malum saiyan konusu.Sınırını aştı :D Bu desen keza vs başlamadı siz başladınız.Nasıl yenecek yahu.Adam haki de usta,meyve desen yürüyen cephane.Her yerden deliyor.Bırakın şunu.Tamam kazanır ama,ne mantık aranır adam gibi,ne de gösteri sağlar okuyucuya.Çatara patara indirdi law'ı.Luffy nin ne farkı var.Ki meyve konusunda law daha etkin luffy den.Zaten luffy vs si en başta bitti.Hangi mal düşmanının kafasını delmek yerine hakili yumruk atar ? Mangaka orada dedi,ben sıçıcam hazır olun.Siz de sevinin huaaaa kazandı diye.
Law'ı delmeye çalışıyor Law koka yapıyor sıkıntı kalmıyor, meyvesi antisi falan değil haki denen bir şey var. Şu Dof'u överken bide kafanda Luffy'nin g2 hızıyla g3 teknikleri kullandığını üstüne bide saldırılarını kokayla kapladığını neden hayal edemiyorsunuz ben anlayamıyorum. Oda'nın en büyük şaçmalığı arcı uzatmak amaçlı Luffy'i mal mal hallere düşürmesidir o yüzden her arc bossuna tapılır forumda güç olarak. Allah'ım nasıl yenecek Luffy bunu muhabbetleri döner hep. Şaçmalık abi Luffy'i hiç görmeseydik karşımıza arc bossu olarak çıksaydı forumun yüzde 90'ı amiral ayarı adam derdi adım gibi eminim. Geçen bi arkadaş bu tarz bir şey söylemişti zaten. Oda'nın arcı uzatma amaçlı saçmalıklarından ne kadar gına gelsede yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım Luffy şuana kadar ufak tefek güç gösterileri dışında pek birşey yapmadı. Sınırının ne olduğu hala muamma e Dof'ta az biraz yaralanmış illaki etkisi olmuştur. Bırakın artık şu yenmesi şaçmalık gene geliyor iman power muhabbetlerini cidden bku çıktı

Keşke seriyi takip etmeyi bıraksan. Bırak elde olmayan verileri, olan verilere bile bakmadan sadece eleştir. Aferin.
Orada kişi-kişilerin dinine,görüşüne,şahsına hakaret yok.Senden izin alacak değilim istediğimi yazmak için.Bu konuda mod'lar var.Aferin falan ne ayaksın sen ? Okuma madem mesajlarımı hangi dağdan indin sen böyle ?

Üye silindi 1004

Law'ın meyvesi kopartıp bırakıyor. Fakat koparılan organ zarar görmüyor, kesme tümüyle meyve gücüne dayalı ve zararsız. Dof onun kolunu koparıp ortalığı kan içinde bıraktı. Law'un meyve gücünün kesmesi ve birleştirmesini bir tutamayız, Dof'un yaptığıyla.

lotuspera

Bölüm oldukça yetersizdi spoiler dışında farklı birşey gören varsa söylesin?

Ayrıca geçen haftaki bölüm Law'ın saldırısı ile sona ermiş bölümde dof'un vücüdundan kan geldiğini görmüştük.Bu bölümün başında da ilk sahnede law'un kılıcının ucunda kan var.Anlayamadığım şu ,bu jet gatling saldırısını yiyen aynı dof değil mi? yani şu vücüdundan kan çıkan dof. Çünkü o sahneye kadar orda başka bir dof yok.Ardından bize gösterilen Luffy'nin jet gatlin'ini yiyen bir sahte dof çıkıyor.İnanılmaz saçma değil mi yani telden kan mı çıkıyor? yada bilmediğimiz bişey mi var bence bariz saçmalık. Başka bir konu ise bütün bir alanı room la kaplayan law'un tek kolundan kaldırılıp o alanda hiç bir saldırı yapamaması Law ölmeyi kabullendi mi yani?shambles yapaması vs vs.Bunu tabiki gücün kullanıldıkça tükenmesine bağlanacak ama uzatmak için uzatıp çok ara veriyor Oda ve gerçekten can sıkıyor.Anlayamadığım arkadaşlarında dediği gibi o aşamaya gelen bir dof kolunu değil kafasını da çok rahat kesebilir buna göre law'un hiç mücadele etmeden teslim olması mutlaka gücünün tükenmesine bağlanacak ki bu da çok zayıf kalıyor.ama yine de neler olacak merakla bekliyorum.

Ayrıca bence çok önemli bir nokta da şu. Dof law'u istese çok rahat öldürebilir ama öldürmüyor ona ihtiyacı var yani ope ope no mi'ye ihtiyacı var.Dof'un meyvlerin nerde çıktığını bilmiş olduğu ile üretilen teoriler çürümüş oluyor çünkü istese law'u rahatça öldürüp meyvesini de elde edebilir ama iş sanıldığı kadar kolay değil.Arc'ın sonuna doğru Vs ler oldukça acımasız geçicek gibi bekleyip görücez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık