Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam vücuda işlemiş zehiri bile çıkarabiliyor. Onu bırak kehribar hastalığını düzeltmiş. Millete timsahın bacağını falan takmış onu mu yapamayacak :( En kötü kolunu biraz daha dibinden kendi keser başkasının kolunu takar.

Adam vücuda işlemiş zehiri bile çıkarabiliyor. Onu bırak kehribar hastalığını düzeltmiş. Millete timsahın bacağını falan takmış onu mu yapamayacak :( En kötü kolunu biraz daha dibinden kendi keser başkasının kolunu takar.
Arkadaş , son zamandır yorumlarına katılıyorum . Sanki kendi özüme ihanet ediyormuş gibi hissetmeye başladım. :T
Kendi içimde iç çatışmalar yaşıyorum. Resmen Zuko Tek başına bölümünde ki Zuko gibiyim :W

Ve , evet yorumuna +1 :(

Orada kişi-kişilerin dinine,görüşüne,şahsına hakaret yok.Senden izin alacak değilim istediğimi yazmak için.Bu konuda mod'lar var.Aferin falan ne ayaksın sen ? Okuma madem mesajlarımı hangi dağdan indin sen böyle ?
İstediğini yaz canım. Keşke yazmasan işte bu da benim görüşüm. Aferin demem gocundurduysa da affola.

Benim anlamadığım ne kol koparma sevdasıymış.
Shanks'ın kol kopar.
Kid'in kol kopar.
Z'nin kol kopar.
Law'ın kide kopar.

Bi Kuzan 'ın bacağı gitti.
Bir göze çizik , birde kol kopma moda korsanlar arasında.

Dof söylediği ben korsanların tepesinde duran biriyim tarzı bir sözü vardı o sözün hakkını veriyor.Luffy'nin şu anki teknikleride Dof ile mücadele için yeterli deil yeni tekniklere geçmesi lazım artık.Bir kaç bölüm sonrada Law Luffy'nin rakibi saçmalıgının ne kadar boş oldugunu tamamen görürsünüz bu arada.

Benim anlamadığım ne kol koparma sevdasıymış.
Shanks'ın kol kopar.
Kid'in kol kopar.
Z'nin kol kopar.
Law'ın kide kopar.

Bi Kuzan 'ın bacağı gitti.
Bir göze çizik , birde kol kopma moda korsanlar arasında.
Bu kadar uzun ve hikaye örgüsü geniş bir seride çok az. Diğer serilerde 3 bölümde olan şeyler bunlar. :)

Alpamis

Law'ı delmeye çalışıyor Law koka yapıyor sıkıntı kalmıyor, meyvesi antisi falan değil haki denen bir şey var. Şu Dof'u överken bide kafanda Luffy'nin g2 hızıyla g3 teknikleri kullandığını üstüne bide saldırılarını kokayla kapladığını neden hayal edemiyorsunuz ben anlayamıyorum. Oda'nın en büyük şaçmalığı arcı uzatmak amaçlı Luffy'i mal mal hallere düşürmesidir o yüzden her arc bossuna tapılır forumda güç olarak. Allah'ım nasıl yenecek Luffy bunu muhabbetleri döner hep. Şaçmalık abi Luffy'i hiç görmeseydik karşımıza arc bossu olarak çıksaydı forumun yüzde 90'ı amiral ayarı adam derdi adım gibi eminim. Geçen bi arkadaş bu tarz bir şey söylemişti zaten. Oda'nın arcı uzatma amaçlı saçmalıklarından ne kadar gına gelsede yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım Luffy şuana kadar ufak tefek güç gösterileri dışında pek birşey yapmadı. Sınırının ne olduğu hala muamma e Dof'ta az biraz yaralanmış illaki etkisi olmuştur. Bırakın artık şu yenmesi şaçmalık gene geliyor iman power muhabbetlerini cidden bku çıktı
+1532 Tamamen düşüncelerimi yansıtmış. Şahane bir yorum fevkaladenin de fevkınde :D

Law'ı delmeye çalışıyor Law koka yapıyor sıkıntı kalmıyor, meyvesi antisi falan değil haki denen bir şey var. Şu Dof'u överken bide kafanda Luffy'nin g2 hızıyla g3 teknikleri kullandığını üstüne bide saldırılarını kokayla kapladığını neden hayal edemiyorsunuz ben anlayamıyorum. Oda'nın en büyük şaçmalığı arcı uzatmak amaçlı Luffy'i mal mal hallere düşürmesidir o yüzden her arc bossuna tapılır forumda güç olarak. Allah'ım nasıl yenecek Luffy bunu muhabbetleri döner hep. Şaçmalık abi Luffy'i hiç görmeseydik karşımıza arc bossu olarak çıksaydı forumun yüzde 90'ı amiral ayarı adam derdi adım gibi eminim. Geçen bi arkadaş bu tarz bir şey söylemişti zaten. Oda'nın arcı uzatma amaçlı saçmalıklarından ne kadar gına gelsede yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım Luffy şuana kadar ufak tefek güç gösterileri dışında pek birşey yapmadı. Sınırının ne olduğu hala muamma e Dof'ta az biraz yaralanmış illaki etkisi olmuştur. Bırakın artık şu yenmesi şaçmalık gene geliyor iman power muhabbetlerini cidden bku çıktı
Hacı abi sıkıntı bu dediğin haki ile olan muhabbeti dof ta yapıyor.Üstüne meyve avantajı bariz ve açık şekilde var.Arc uzatma falan evet dert o.Konu çok sapıyor tamam eyvallah.Ama bu adamın gücü ters.Bırak haki davasını.dof vs luffy de haki kullanılmasın,dof açık şekilde önde.Ama iş sınır davasına geldi mi dof neden aşmasın kendisini ? En güçlü tel saldırısına,bi tarafından ter çıkartır basar hakiyi gene deler luffyi.Bana ciddi mantıksız geliyor dof vs luffy.

Hacı abi sıkıntı bu dediğin haki ile olan muhabbeti dof ta yapıyor.Üstüne meyve avantajı bariz ve açık şekilde var.Arc uzatma falan evet dert o.Konu çok sapıyor tamam eyvallah.Ama bu adamın gücü ters.Bırak haki davasını.dof vs luffy de haki kullanılmasın,dof açık şekilde önde.Ama iş sınır davasına geldi mi dof neden aşmasın kendisini ? En güçlü tel saldırısına,bi tarafından ter çıkartır basar hakiyi gene deler luffyi.Bana ciddi mantıksız geliyor dof vs luffy.
Buz vs Magma örneği bunu çok güzel yansıtıyor. Aokijiyi yakan haki değildi beyler :/ Magma .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık