Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law'ı delmeye çalışıyor Law koka yapıyor sıkıntı kalmıyor, meyvesi antisi falan değil haki denen bir şey var. Şu Dof'u överken bide kafanda Luffy'nin g2 hızıyla g3 teknikleri kullandığını üstüne bide saldırılarını kokayla kapladığını neden hayal edemiyorsunuz ben anlayamıyorum. Oda'nın en büyük şaçmalığı arcı uzatmak amaçlı Luffy'i mal mal hallere düşürmesidir o yüzden her arc bossuna tapılır forumda güç olarak. Allah'ım nasıl yenecek Luffy bunu muhabbetleri döner hep. Şaçmalık abi Luffy'i hiç görmeseydik karşımıza arc bossu olarak çıksaydı forumun yüzde 90'ı amiral ayarı adam derdi adım gibi eminim. Geçen bi arkadaş bu tarz bir şey söylemişti zaten. Oda'nın arcı uzatma amaçlı saçmalıklarından ne kadar gına gelsede yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım Luffy şuana kadar ufak tefek güç gösterileri dışında pek birşey yapmadı. Sınırının ne olduğu hala muamma e Dof'ta az biraz yaralanmış illaki etkisi olmuştur. Bırakın artık şu yenmesi şaçmalık gene geliyor iman power muhabbetlerini cidden bku çıktı
Benim ayar olmakla meşgulken yazamadığım şeyleri yazmışsın bi güzel. nays.

Benim anlamadığım ne kol koparma sevdasıymış.
Shanks'ın kol kopar.
Kid'in kol kopar.
Z'nin kol kopar.
Law'ın kide kopar.

Bi Kuzan 'ın bacağı gitti.
Bir göze çizik , birde kol kopma moda korsanlar arasında.
Kuzan'dan başka bacağı kopanlar da var göğsü deldirenler de var.

Aokiji nasıl 10 gün dayandı peki kardeşim ?
İşte kardeşim , en fazla 10 gün dayandı haki ile . Sonuçta Meyve üstünlüğü nedeniyle kaybetti.
Bak ne diyorum " Meyve üstünlüğü " . Haki ile vura vura dayak yememiş bu adam. Magma havuzunda yüzmüş.
Buradan çıkan sonuç , ne kadar haki bilsende meyve avantajı çok önemliiii :W

Mingonunda aynı şekilde , meyve üstünlüğü var. :T
Bunu kabullenmek zor değil.

Üye silindi 1004

Ayrıca Law'ın meyvesinin prensiplerini bildiğini söyleyen arkadaş, bundan 6-7 hafta önce Law'ın meyvesinin özelliklerini kaçımız biliyorduk? Kimse bilmiyordu. Ki hala sınırları bilmiyoruz ve yapabileceklerini bilmiyoruz.

Law'ı delmeye çalışıyor Law koka yapıyor sıkıntı kalmıyor, meyvesi antisi falan değil haki denen bir şey var. Şu Dof'u överken bide kafanda Luffy'nin g2 hızıyla g3 teknikleri kullandığını üstüne bide saldırılarını kokayla kapladığını neden hayal edemiyorsunuz ben anlayamıyorum. Oda'nın en büyük şaçmalığı arcı uzatmak amaçlı Luffy'i mal mal hallere düşürmesidir o yüzden her arc bossuna tapılır forumda güç olarak. Allah'ım nasıl yenecek Luffy bunu muhabbetleri döner hep. Şaçmalık abi Luffy'i hiç görmeseydik karşımıza arc bossu olarak çıksaydı forumun yüzde 90'ı amiral ayarı adam derdi adım gibi eminim. Geçen bi arkadaş bu tarz bir şey söylemişti zaten. Oda'nın arcı uzatma amaçlı saçmalıklarından ne kadar gına gelsede yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım Luffy şuana kadar ufak tefek güç gösterileri dışında pek birşey yapmadı. Sınırının ne olduğu hala muamma e Dof'ta az biraz yaralanmış illaki etkisi olmuştur. Bırakın artık şu yenmesi şaçmalık gene geliyor iman power muhabbetlerini cidden bku çıktı
Evet bunu ben demiştim. Karizma ve ciddi çıksa idi böyle olurdu diye. Lafımında sonuna kadar arkasındayım. Adamda doriki var meyve kullanımı baya baya iyi hakisinide bu arc görcez işte. 3 hakiyede sahip nadir karakterlerden zaten.

Çünkü Dof ile Luffy 10 gün boyunca kapışacaklar. Bir ay bekleyin, bi her şey sonuçlansın, kim kimi nasıl dövüyor, olaylar nasıl bitiyor görelim. Sonra yorumlayın şu dövüşün sonunu ya.

Arkadaşlar, meyvelerin belirli prensipleri vardır.
- Mesela Teach'in sadece elleri meyve gücünü iptal ediyor, bedeni ise normal kalıyor.
- Bentham'ın meyvesinde sağ ve sol elin işlevleri farklı.
- Foxy'nin ışınları sadece belirli bir parmak hareketi ile atılabiliyor.
- Kuma'nın ellerini kesseniz, patileri olmayacağından bilindik o saldırıları da yapamayacaktır.
- Decken'in elleri kesilse, meyvesi tamamen çöp olur.

Örnekler çoğaltılabilir. Şayet Law, Oda'yı sadece sağ eli ile açabiliyorsa, Oda açamayacağı için kendini de iyileştiremeyecektir.

Bende öyle düşünmüştüm.Law'un kesmesi ile başka bir adamın kesmesi bir değil.Ancak adamınki cerrah meyvesi muhakkak bir yolu bulunur veya normal yolla dikilir.
Basit bir hayalgücü ile düşünürsek.Law room açıp kopan koldan ve omzunun kenarından kırpacak yani meyvesi ile kesmiş gibi olacak ve böylece meyve kullanıldığı için kopan kol yerine yapışacak.Başka ihtimal aklıma gelmedi ama ODA kılıfını bulur.>Lakin ne yapıp eder Law gibi adamı kolsuz bırakmaz.Sonuçta Shanks'a olanla çok farklı durum bu.

Arkadaşlar, meyvelerin belirli prensipleri vardır.
- Mesela Teach'in sadece elleri meyve gücünü iptal ediyor, bedeni ise normal kalıyor.
- Bentham'ın meyvesinde sağ ve sol elin işlevleri farklı.
- Foxy'nin ışınları sadece belirli bir parmak hareketi ile atılabiliyor.
- Kuma'nın ellerini kesseniz, patileri olmayacağından bilindik o saldırıları da yapamayacaktır.
- Decken'in elleri kesilse, meyvesi tamamen çöp olur.

Örnekler çoğaltılabilir. Şayet Law, Oda'yı sadece sağ eli ile açabiliyorsa, Oda açamayacağı için kendini de iyileştiremeyecektir.
Öyle birşey olsa saçma olurdu bence. Zaten değilmişte burda sol ile açıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık