Roronoa Zoro
Allah Belami'zi verecek beyler
sanki onden once isteyen mi vardi belamy'i?Bundan sonra hiç gelmesin.
Tayfaya katıldıktan sonra sempatikleştirilir merak etme. Meyvesi büyük bi hız artışı ve darbelerine kuvvet veriyor, yani beş para etmez bi' meyve değil. Usopp'la gireceği diyalogları hayal ediyorum çok eğlenceli olur. Güçlü bi' rakip gördüğünde yüksek ihtimal dilini dışarıya çıkartıp sırıtacak ve dalmaya hazırlanacak. Korkak Usopp, Nami, Brook ve Antonio Chopper'a iyi ayar verir o sahnelerde.sanki onden once isteyen mi vardi belamy'i?
meyvesi 5para etmez ( hele ki acik denizde )
adamin idolu yeratli dunyasinin krali dof...
adam degil.
istenmeyen herif. Harcanacak karekter.
İşte sırf bu yüzden istemiyorum.Tayfaya katıldıktan sonra sempatikleştirilir merak etme. Meyvesi büyük bi hız artışı ve darbelerine kuvvet veriyor, yani beş para etmez bi' meyve değil. Usopp'la gireceği diyalogları hayal ediyorum çok eğlenceli olur. Güçlü bi' rakip gördüğünde yüksek ihtimal dilini dışarıya çıkartıp sırıtacak ve dalmaya hazırlanacak. Korkak Usopp, Nami, Brook ve Antonio Chopper'a iyi ayar verir o sahnelerde.
Biz zaten konuyu konuşmuyormuyuz şu anda ? yani law kolu gitti ondan sonra belami ölme tehlikesi + flashback de olduguna göre tayfaya gelme ihtimalini konuşuyoruz. Başka ne konuşalım ki bölümdenAcacica konuya dönün dedikten hemen sonra başka bir konu konuşulmaya başlanması bravo gerçekten.
Herkese tayfada itici gelen en az bi' karakter vardır. Adam korsan. İdolü Dof diye eleştirilip gelmesin denmesi bana saçma geliyor. Herkes iyilik meleği olmasın böyle karaterler de lazım.İşte sırf bu yüzden istemiyorum.