Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ara ve kötü bölümün ne alakası var? Adam bölümleri önceden yapıyor zaten. Ara olsa da, olmasa da aynı bölümleri okuyacaktınız.

Bugün çok güldük kesin başımıza birşey gelicek kadar enteresan bir konu aradan sonra kötü bölüm gelme sorunsalı

Aynı bölümleri okuyacaktık evet ama ne bileyim 2 hafta bekliyoruz o beklemenin karşılığını alamıyoruz ondan öyle dedim.
Gidip Cüce Prensesi çizerse mesela kötü olacak.:(

Roronoa Zoro

- Bir ölüme 1.55
- İki ölüme 2.75
- Üç ölüme 4.00
- Dört ölüme +7 beyler :oleyo:

İki ölüme tüm servetimi basıyorum. 15 tl :D

Luffy ölümsüz olacaksa geri kalan hikayenin ne önemi kalır ki ? Yani daha NW'ye yeni girdi, kendinden güçlü bir sürü adam var şimdi ölümsüz olsa karşısına Akainu çıksa, kafasına magma yumruğunu bassa Luffy Mehmet Ali Erbil gibi acımadı kiiii diyecek, Akainu da Gorusei'ye haber verip dağıtacaklar WG'yi. Böyle bir kurgu mu hayal ediyorsunuz ? :( Ha ne olur, her şey bittikten sonra - Luffy Yonkoların hepsini döver, KK olur, babasıyla birlikte WG'yi yıkarlar ve düzenin ebediyen devam etmesini diledikleri için Law Luffy'yi ölümsüz yapar ve seri öyle biter, anca böyle olur yani. Yoksa Law bu arc ölecekse en saçma kişiye bu ameliyatı yapması lazım. Aynı DB'deki Şenlong'dan bayan iç çamaşırı isteyen domuzcuk gibi. :)
Savcım onu boşver şimdi de kim gelir tayfaya kim ölür onu de hele :) ayrıca ben kid apo hawkinsin bigmom ı indirebileceğini düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık