Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 769: Korsan Bellamy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

Meyveyi kapatsın Vergo yener diyorsun yani.
Vergo 2 türlü de yener. Yalnızca bulundukları durumu sana izah ediyorum. Birisine koka yapmadan bile hasar verebilecek şansı buluyor ama diğerine daha kolay ulaşması için koka kullanması daha muhtemel bundan bahsediyorum. Yani taş duvarı zaten yumruğuyla kırabilecek güçte ama işini daha da kolaylaştırmak için Koka kullanabilir.

Vergo 2 türlü de yener. Yalnızca bulundukları durumu sana izah ediyorum. Birisine koka yapmadan bile hasar verebilecek şansı buluyor ama diğerine daha kolay ulaşması için koka kullanması daha muhtemel bundan bahsediyorum. Yani taş duvarı zaten yumruğuyla kırabilecek güçte ama işini daha da kolaylaştırmak için Koka kullanabilir.
Çok farklı bakıyoruz hikayeye tartışmanın anlamı yok. Ama şunu belirtmek istiyorum. Daha alabastada bile taş duvar yıkabiliyorlardı o gözle bakarsan Picanın meyvesi işlevsiz olur.

Alpamis

Çok farklı bakıyoruz hikayeye tartışmanın anlamı yok. Ama şunu belirtmek istiyorum. Daha alabastada bile taş duvar yıkabiliyorlardı o gözle bakarsan Picanın meyvesi işlevsiz olur.
Şu an görüyoruz Zoro karşısında ne işe yaradığını ? Kaya fırlatıp alan savunması yapmaktan başka bir cacığı yok ? Ayrıca kendisine zırh yapıp koruyabiliyor. Saklanabiliyor. Ama 1-1'de ne işe yaradığını sen de görüyorsun.

Şu an görüyoruz Zoro karşısında ne işe yaradığını ? Kaya fırlatıp alan savunması yapmaktan başka bir cacığı yok ?
Luffynin elepant gun'ı anca bir eli parçalarken Vergonun kokasız ufacık elleri ne yapabilir merak ediyorum. Neyse sen Vergoyu üst görmüşsün artık yapacak bişey yok. Bende ilk başta Vergoyu Dofun arkasında görüyordum ama bu fikrim tamamen değişti.

Alpamis

Luffynin elepant gun'ı anca bir eli parçalarken Vergonun kokasız ufacık elleri ne yapabilir merak ediyorum. Neyse sen Vergoyu üst görmüşsün artık yapacak bişey yok. Bende ilk başta Vergoyu Dofun arkasında görüyordum ama bu fikrim tamamen değişti.
Vergo zaten üst bir adam olarak tanıtılmadı bize kardeşim ? Neyse ...

Roronoa Zoro

Ivankov : Dragon'un sağ kolu. En güçlü olduğu için mi yoksa en güvendiği ve en kadim dostu olan kişi olduğu için mi ? Bakın, dikkat edin. İvankov güçsüzdür demiyorum; en güçlü değildir diyorum. Ama yine de Dragon'un en kıymetli adamı.

Yasopp : Bu da ilginç. Shanks'ın ilk nakaması ama en güçlüsü değil.

Burgess : Karasakal'ın has nakaması olmasına rağmen en güçlü değil.

Buradaki örneklerden yola çıkarak Vergo'yu değerlendirecek olursak, Vergo'nun sağ kol olmasındaki etken, flashback lerde de görüldüğü üzere ciddi meselelerde kullanabileceği bir adam olması. Mingo'nun tayfasına bakalım. Diamante, Pica, Trebol, Lao G, Machvise, Baby 5, Gladius.. Bu tiplerden hangisi ajanlık yapacak tipi var Allah aşkına :)

Vergo tam manasıyla bu işlere uygun bir tip ve Doflamingo ile denizciler arasındaki direkt köprü konumunda olduğundan daha derin bir ilişkileri var Vergo ile. Vergo-Mingo ilişkisinin mazisi ve altyapısı sağlam olduğundan bu adam 2. adam. Ancak yine dikkat edin, Vergo güçsüz demiyorum. Diyemem de zaten. Pica'nın ilk formu da dahil tüm yöneticileri yener, affetmez. Ancak Pica vs. sinde bana göre durum şu :

Vergo, Pica'nın bu formunu yener.

Ancak şu haline Vergo ne yapabilir ? Mantıklı bir açıklama gelmiyor aklıma...

İlk formuna kokasıyla, fiziki gücüyle karşı koyar ve yenebilir. Ama 2. formuna koka yapsa ne ? Neresiyle vuracak bu kadar cüsseli bir rakibe ? Adam Dressrosa'yı hoplatabilecek kadar hayvani bir cüsse ve güce sahip lan ! :oleyo:

@Shiryuu of the Rain
İlla yumruğu kafa atmak gerekmiyor bir dövüşü kazanabilmek için.:D Uçar,kaçar,zıplar falan gider kafa bölgesini uçurur Pica'nın.Superman'in yandan yemişine benziyor Vergo.:ehe: Pica'yı kağıt gibi deler geçer. Kafa dede tek tarbesiyle dağı taşı yarıyormuş,Vergo da yapar bir şekilde.

Roronoa Zoro

@Shiryuu of the Rain
İlla yumruğu kafa atmak gerekmiyor bir dövüşü kazanabilmek için.:D Uçar,kaçar,zıplar falan gider kafa bölgesini uçurur Pica'nın.Superman'in yandan yemişine benziyor Vergo.:ehe: Pica'yı kağıt gibi deler geçer. Kafa dede tek tarbesiyle dağı taşı yarıyormuş,Vergo da yapar bir şekilde.
Amuda kalkar, 3 salto, 1 burgu atar, gerekirse soğukta yatar, atara atar, süper mene yan bakar, menemene ekmek banar gibi şeylerle olmuyor işte Mustafa bu işler. Menemen dedim de nasıl canım çekti ufffff :( Yatıyom ben yatıyom, fena geldiler. Nerden dedim Allah kahretmeye :(

Amuda kalkar, 3 salto, 1 burgu atar, gerekirse soğukta yatar, atara atar, süper mene yan bakar, menemene ekmek banar gibi şeylerle olmuyor işte Mustafa bu işler. Menemen dedim de nasıl canım çekti ufffff :( Yatıyom ben yatıyom, fena geldiler. Nerden dedim Allah kahretmeye :(
Ahaha bu kadar tesadüf olur şu an menemen yemek üzereyim. :D

Not: Olur yahu niye olmasın. :(

Zoro vergo karşısında Sanji'nin düştüğü duruma düşmezdi.
Zoro Sanji gibi bi kısım atakları bacakları ile karşılamayacak sonuçta kılıçları var adamın, E. Oda'nın da bu kılıçları kolayca çatlatıp patlatmayacağından dolayı haklısın.

Yani Sanji'nin bacakları E. Oda'ya göre Zoro'nun kılıçlarından daha alçak :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık