Belami'yi tayfanın içinde düşünüyorum da............ Düşünemiyorum abi. Düşünme bile düşünemiyorum o derece
Law geldi bizim tayfayla kaldı, uyumsuzluk görmedim; yakıştırdım. Kinemon geldi kaldı, alakası olmadığı halde o bile yakıştı. Momo desen tayfada komik sahnelerin odağı oldu, o kabak kafalı hentai bile yakıştı. Tabi daha uzun kalmayacağını bildiğim için yakıştırdım biraz da
Ama Belami'ye gelince akan sular duruyor arkadaş! Hayal bile edemiyorum.
Hayal edemeyen tek kişi ben olmadığıma göre, Oda da bunları düşünüyordur. Sonuçta takipçilerin seveceği bir adam olmalı.
Yeteneği Luffy'nin çakması. Belami de lastik türevi gibi bir şey. Farklı bir güç olsun olacaksa. İki tane lastik ney lan
Sonra bu adamın adam akıllı hayali bile yok. Köpekbalığının dibinde yüzüp parazitleriyle beslenen balıklar olur ya hani. Hah işte Belami!
Alakası yok abi bu adamın tayfayla. Herkes gelmesinden korktuğu ve yakıştıramadığı için bu kadar yazıyor. Tayfaya Law gelecek dense herkes sevinir ama bu kadar yazan çıkmaz anasını...
Bizden uzak God Enel'e yakın olsun. Yakın olsun ki çarpsın gebertsin gereksizi..
Bu arada Belami'nin örnek aldığı adama laf yok. Herif
--KRAL--